بهرهبرداری از نخستین طرح پرورش قارچ در واحد مینودشت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت در مراسم بهرهبرداری از این طرح، هدف از آن را کاربردی کردن نتایج پژوهشهای علمی عنوان کرد و گفت: «مهمترین هدف واحد مینودشت اولویت بخشی به فعالیتهای پژوهشی است و این کارگاه نیز زمینهای برای آزمایش یافتههای پژوهشی در عرصه عمل و بهرهگیری از روشهای نوین پرورش قارچ در محیطهای آکادمیک است.»
آذر اسکندری با توجه به اینکه اقتصاد مقاومتی از منویات مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: «توسعه طرحهای اقتصاد مقاومتی یکی از برنامههای مبتنی بر تولید داخلی است که دانشگاه آزاد اسلامی آن را دنبال کرده و در بخش کشت گیاهان دارویی نظیر زعفران و کشت درختان مثمر و زراعت گامهایی برداشته شده است که بخشی از این اقدامات به در آمدزایی رسیده و در بخشی دیگر سرمایهگذاری انجام شده که در سالهای آینده بهرهبرداری خواهد شد.»
مصطفی سرایلو مجری طرح و کارگاه نیز با تأکید بر اهمیت بسزایی که پرورش قارچ خوراکی در کشور ما پیدا کرده، گفت: «روشن شدن مضرات مواد غذایی گوشتی باعث باز شدن فضا برای ورود محصولات پروتئینی سالمتر و با ارزش غذایی بالاتر همانند قارچ به فرهنگ مصرف عموم میشود.»
سرایلو تصریح کرد: «این کارگاه در زیربنای 50 مترمربع با امکانات بومی و با هزینههای بسیار کم دایر شده است و از سال آینده کشت قارچ دارویی را در برنامههای خود قرار میدهیم.»
انتهای پیام/