دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

از خواص سبزی تره چه می‌دانید؟

به‏‌طور کلى "تره" دو نوع است، یکى نوع کوتاه و نازک در تابستان می‌روید و نوع دیگرى تره‌‏ فرنگى است که در زمستان می‌روید.
کد خبر : 252533

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، "تره" به سبب ساختار گوگردی که دارد، دارای خواص ضد میکروبی است، حاوی ویتامین C، ویتامین‌های گروه B. و عناصر معدنی است و به‏‌طور کلى "تره" دو نوع است، یکى نوع کوتاه و نازک در تابستان می‌روید و نوع دیگرى تره‌‏ فرنگى است که در زمستان می‌روید.


خوردن "تره" همراه غذا به کاهش چربی خون و رفع یبوست کمک زیادی می‌کند، اثرات ضد میکروبی دارد و برای درمان هموروئید عالی است، خوردن "تره" موحب رفع یبوست است و در کاهش خطر بروز سرطان پروستات و روده نیز موثر است. "تره" ساطوری شده ضماد بی‌نظیری در تسکین درد و سوزش بواسیر است.
تره فرنگی سرشار از منیزیم بوده و در بیماری‌های پروستات توصیه شده است، هضم را قوی کرده، ضد یبوست و درمان بواسیر کننده بواسیر یا هوروئید است همچنین در کنترل نقرس می‌تواند موثر باشد.
"تره" ضد‌عفونى‌کننده روده‌‏ها و ادرارآور است و براى معالجه روماتیسم و بیمارى‌‏هاى کبدى مفید است؛ اگر "تره"با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می‌کند و مانع ترش شدن غذا در معده می‌شود البته باید توجه داشت در مصرف تره نباید زیاده‌روی کرد چرا که موجب بروز سردرد می‌شود.
منبع: تسنیم


انتهای پیام/

برچسب ها: سبزیجات
ارسال نظر
هلدینگ شایسته