کشور دیگر کشش افزایش تولید و توان صادرات مرغ را ندارد
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، علی ابراهیمی در خصوص افزایش قیمت جوجه یکروزه و تأثیر آن بر افزایش قیمت گوشت مرغ اظهار کرد: قیمت جوجه یکروزه یکی از فاکتورهای تعیینکننده قیمت تمامشده مرغ زنده است، بر اساس یکسری نوساناتی که در زنجیره تولید صورت میگیرد شاهد تغییرات قیمت جوجه یکروزه هستیم.
وی با بیان اینکه حدوداً وزن یک پرنده آماده طبخ دو کیلوگرم است و هر کیلوگرم گوشت مرغ تحت تأثیر هزار تومانی قیمت جوجه یکروزه است، گفت: مابقی افزایش قیمت مرغ تحت تأثیر هزینههای خوراک، دارو و هزینههای کارگری است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر بر اساس برآوردها قیمت تمامشده هر کیلوگرم مرغ زنده حدوداً 4 هزار و 800 تومان تا 5 هزار تومان است، ادامه داد: با توجه به افزایش نهادهها و همچنین افزایش قیمت جوجه یکروزه طبیعتاً قیمت تمامشده مرغ زنده و گوشت مرغ افزایش پیدا کرده است.
ابراهیمی با بیان اینکه قیمت متناسب برای گوشت مرغ با توجه به شرایط امروز هر کیلوگرم 7 هزار 900 تومان تا 8 هزار تومان است، تصریح کرد: کشور ما کشش تولید مرغ را ندارد و زمینه صادرات نیز فراهم نیست؛ با توجه به این شرایط معمولاً درآمد مرغداران کشور برابر با میزان هزینه آنها و یا با ضرر مواجه است.
وی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ کشور حدود 22 تا 24 کیلوگرم در سال در نظر گرفته میشود که یک میلیون و 800 هزار تن را پوشش میدهد در شرایطی که میزان تولید ما بیش از 2 میلیون تن است.
انتهای پیام/