دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 تير 1394 - 14:43
مدیرکل بهزیستی مازندران:

باور لاغری با مصرف شیشه، زنان را تهدید می‌کند

تاثیر مصرف مواد مخدر صنعتی شیشه در لاغری، باور غلطی را در میان برخی زنان و مردان استان مازندران به وجود آورده است، به طوری که امروز مصرف آن در اماکن ورزشی، آرایشگاه‌های زنانه و حتی دانشجویان این استان، تهدیدی جدی به شمار می‌رود.
کد خبر : 25140

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مدیرکل بهزیستی مازندران روز پنجشنبه در نشست خبری در این باره گفت: از بین بردن عضله به جای چربی بدن، شفافیت پوست، بی‌خوابی و از بین رفتن ظرفیت ذخیره مغزی از مضرات و عواقب مصرف شیشه است.


دکتر سعید آرام با بیان اینکه مواد مخدر شیشه با از بین بردن عضله‌های بدن علاوه بر لاغری زودهنگام که قابل لمس است، موجب شفافیت پوست می‌شود، ادامه داد: مصرف این ماده مخدر صنعتی در آرایشگاه‌ها و اماکن ورزشی زنانه به مراتب بیشتر است.


مدیرکل بهزیستی مازندران خاطر نشان کرد: از آنجا که این ماده موجب بی‌خوابی طولانی مدت می‌شود و فرد می‌تواند کتاب 250 صفحه‌ای را در یک شب مطالعه کند، این باور غلط هم بین دانشجویان به وجود آمده است غافل از اینکه با مصرف شیشه ظرفیت ذخیره مغزی فرد از بین رفته و مغز پس از مدت زمانی کوتاه قادر به تنظیم و تصمیم‌گیری نیست.


آرام به ادامه اجرای طرح کارزار رسانه‌ای پیشگیری از ماده شیشه که سال پیش در استان مازندران آغاز شد، اشاره کرد و گفت: ارائه اطلاعات در مورد سوء مصرف مواد مخدر به ویژه شیشه به خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان، ارائه بسته‌های آموزشی برای آشنایی با غفلت‌ها در مورد گرایش افراد به مواد مخدر از اهداف اجرای این طرح است.


وی اضافه کرد: چاپ و انتشار کتابچه‌ها و لوح‌های فشرده آموزشی از جمله خدماتی است که در طرح کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه ارائه شده است.


مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه این طرح پس از استان تهران در مازندران آغاز شده است، بیان داشت: برای پیشگیری از گسترش مصرف مواد مخدر صنعتی شیشه در استان نیاز به همکاری آحاد مردم به ویژه رسانه‌ها است.


آرام گفت: در اجرای صحیح طرح کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه از تمامی ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی حتی از طریق قبوض برق، آب، تلفن و سامانه پیامکی استفاده شد.


وی افزود: در همین راستا 190 تیم مشاوره‌ای در 190 محله شهری و روستایی مازندران برای آگاهی بخشی درمورد مضرات اعتیاد به ماده شیشه و تغییر باور غلط لاغری و بی‌خوابی با مصرف این ماده در استان شکل گرفته است.


مازندران سه میلیون و 150 هزار نفر جمعیت دارد که 47 درصد آنان را زنان تشکیل می‌دهند.


حدود 350 هزار دانشجو در دانشگاه‌های استان مازندران نیز تحصیل می‌کنند که بیش از 60 درصد آنان زن هستند.


مدیرکل بهزیستی استان مازندران با تأکید بر اینکه سن مراجعین به مراکز درمانی کاهش یافته و مواد مخدر سلامت روحی، روانی و اجتماعی فرد را دچار اختلال می‌کند، اظهار داشت: 150 مرکز درمانی در استان فعال است.


وی با بیان اینکه پارسال 20 هزار نفر از معتادین به این مراکز مراجعه و خدمات دریافت کردند، خاطر نشان کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته حدود 62 درصد معتادین به مواد مخدر دارای شغل و درآمد هستند و بیکاری عامل اعتیاد این افراد نیست.


وی با بیان اینکه امروز گروه‌های هدف مواد مخدر احساس نیاز برای گرفتن خدمات درمانی و پاک شدن از مواد می‌کنند، اظهار داشت: جامعه نیز به معضلات اجتماعی ناشی از مصرف مواد مخدر پی برده و در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر همکاری خوبی دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب