دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اعلام کرد:

توقف عرضه گوشت گوساله گرم به دستور سازمان دامپزشکی

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی، از این پس گوشت گوساله باید بعد از رفتن به مرحله پیش‌سرد و کاهش بار میکروبی آن به مردم عرضه شود.
کد خبر : 247

علی‌اصغر ملکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه عرضه گوشت گوسفندی گرم و کشتار روز طبق روال گذشته خود ادامه دارد، افزود: هیچ منعی برای عرضه گوشت گوسفندی گرم در مراکز سطح شهر وجود ندارد و تنها بنابر درخواست سازمان دامپزشکی، گوشت گرم گوساله دیگر عرضه نخواهد شد.


به گفته او، البته این بدین معنی نیست که پس از این گوشت منجمد به مردم فروخته می‌شود، بلکه دام کشتار شده باید 24 ساعت به مرحله پیش‌سرد برود.


وی تصریح کرد: قرار گرفتن گوشت در مرحله پیش‌سرد نیز موجب انجماد آن نخواهد شد و تنها از بار میکروبی آن کاهش کاسته می‌شود که این اقدام در راستای کیفی‌بخشی محصول و همچنین رسیدن گوشت سالم‌تر به دست مردم است.


ملکی ادامه داد: بر این اساس جز افزایش قیمت جزئی، هیچ تغییری در گوشت گوساله ایجاد نخواهد شد که این افزایش قیمت نیز از 2 تا 3 درصد تجاوز نمی‌کند.


رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی و شقه بدون دنبه برای عرضه به مشتری را 27 تا 28 هزار تومان اعلام کرد.


انتهای‌پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب