دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 دی 1396 - 11:54
به میزبانی واحد سروستان؛

سمینار نقش تغذیه در کنترل بیماری‌های مزمن برگزار شد

سمینار نقش تغذیه در کنترل بیماری‌های مزمن به مناسبت هفته پژوهش و با تلاش انجمن علمی تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان در این واحد برگزار شد.
کد خبر : 244224

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محورهای این همایش نقش تغذیه در بیماری‌های کبد چرب، دیابت، چاقی و افسردگی بود.


عضو هیات علمی دانشکده پزشکی علوم و تحقیقات تهران در این سمینار با تاکید بر نقش رژیم غذایی و تغذیه در کنترل و پیدایش بیماری ها گفت: «متاسفانه میزان چاقی در جهان و کشورمان روند رو به رشدی را طی می‌کند و این روند در خانم‌ها بیشتر است.»


دکتر شهریار اقتصادی چاقی را مشکلی جهانی عنوان کرد و ادامه داد: «این بیماری مادر تمام بیماری‌هاست زیر تمام ارگان بدن را درگیر می‌کند.»


شهریاری درمان ناموفق و هزینه زیاد را از جمه عواقب این بیماری برشمرد و افزود: «پیشگیری و کنترل بوسیله رژیم غذایی ساده‌ترین و مهمترین راه حل است زیرا دارو و حتی جراحی نمی‌توانند این بیماری را متوقف کنند.»


دکتر آریو موحدی و دکتر سارا صرافی زاده از دیگر استادان دانشکده پزشکی علوم و تحقیقات تهران بودند که در این سمینار محورهای تخصصی دیگر را بررسی و ارائه دادند.»


همچنین با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان یک دوره آموزشی ویژه خانواده‌ها با موضوع تغذیه و رژیم درمانی از سوی دانشجویان این رشته در مرکز جامع سلامت شهرستان سروستان برگزار شد که مورد استقبال قابل توجه بانوان قرار گرفت.


با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان تنها واحد پذیرش دانشجو در رشته تغذیه در جنوب کشور و واحد پذیرش دانشجو از کاردانی تا مقطع دکتری در رشته صنایع غذایی در استان فارس است. انجمن علمی این رشته‌ها فعالیت‌های متعددی را در برنامه خود دارند که برگزاری این سمینار و آموزش خانواده از جمله دستاوردهای این انجمن است. این سمینار مورد استقبال دانشجویان،استادان و مسئولان شهرستان سروستان قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب