دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آذر 1396 - 11:02
یوسفیان ملا در جریان بررسی موضوع تشکیل دیوان اصل ۹۰:

هزینه هر تحقیق و تفحص مجلس ۲۰۰ میلیون تومان است

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس با بیان اینکه حدود 200 میلیون متوسط هزینه هر تحقیق و تفحص است، گفت: کمیسیون اصل 90 نباید پرونده به قوه قضائیه ارجاع دهد و دادیار یک دادسرا بدون آنکه خروجی داشته باشد آن را به یک گوشه‌ای پرت کند.
کد خبر : 243616

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عزت الله یوسفیان ملا در نشست علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس تصویب و تسهیل نکند طرح و آیین‌نامه‌ای توسط نمایندگان نمی‌تواند ارائه شود، گفت: حدود 200 میلیون متوسط هزینه هر تحقیق و تفحص است که پس از قرائت در صحن به قوه قضائیه که به قوه قضائیه ارجاع می شود که باید در 10 دوره مجلس این تحقیق و تفحص‌ها بررسی شود و مشخص شود که آیا قوه قضائیه حتی جواب و نتیجه یک مورد از این تحقیق و تفحص‌ها را به مجلس ارائه کرده است یا خیر که قطعاً یک مورد ارائه نشده است.


رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کمیسیون اصل90 گفته می‌شود که هر شخصی که شکایتی از طرز کار دارد به این کمیسیون ارائه دهد، افزود: طریقه شکایت یعنی اقامه دعوی یعنی باید نتیجه ارائه شود نه اینکه اطلاعاتی به این کمیسیون ارائه شود. مجلس به دنبال اطلاعات نیست بلکه شکایت باید خروجی داشته باشد.


یوسفیان ملا با بیان اینکه هر آنچه که در کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس بررسی می‌شود پیشنهادات نمایندگان است، تصریح کرد: کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی هر آنچه که به عنوان طرح به این کمیسیون ارجاع می شود مورد رسیدگی قرار می‌دهد.


وی یادآور شد: تبصره 2 ماده 73 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ذکر می‌کند که اساسنامه سازمان‌ها، نظام مالی ساختار و تشکیلات مربوط به مجلس و دستورالعمل‌ها باید به تصویب کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برسد و وظیفه ذاتی این کمیسیون است.


نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع دیوان شدن کمیسیون اصل90 توسط رئیس و اعضای این کمیسیون به کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ارائه شده است، افزود: کمیسیون اصل 90 باید به مردم پاسخ دهد و شکایات ارجاع شده به این کمیسیون را مورد بررسی قرار دهد.


وی ادامه داد: مقام معظم رهبری صراحتاً فرمودند که کمیسیون اصل 90 باید ملجأ و پناهگاه مردم باشد یعنی باید حکم قضایی و ساختار قضایی داشته باشد چرا که در قانون اساسی ذکر شده که شکایات به این کمیسیون ارائه شود.


رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون اصل90 نقطه اوج مجلس است و باید تصمیماتی در این کمیسیون گرفته شود که خروجی داشته باشد و محتاج به بیرون نباشد؛ یعنی کمیسیون اصل 90 نباید پرونده به قوه قضائیه ارجاع دهد و دادیار یک دادسرا ان را به یک گوشه‌ای پرت کند لذا باید خروجی داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب