آغاز طرح «یک قاشق غذا» در واحد کرمان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشجویان واحد کرمان با استقرار و آماده سازی شرایط مورد نیاز و بهداشتی در سلف سرویس دانشگاه اقدام به جمع آوری مقدار غذای زیادی توزیع شده قبل از مصرف با عنوان طرح یک قاشق غذا کردند.
از شعارهای نمادین این طرح این است که حتی اگر یک قاشق غذا هم زیادتر از مقدار مصرف در ظرف شما ریخته شده است نباید دورریز شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در بازدید از اجرای این طرح با تایید و قدردانی از بانیان این طرح با اشاره به چگونگی نگاه به اسراف و صرفهجویی در فرهنگ ناب اسلامی انجام این طرح را نمونه بارز اجرای مبارزه با اسراف دانست و گفت: «تمام ابزار فیزیکی که در این طرح مورد استفاده قرار گرفته یک میز، چند صندلی و تعدادی ظرف است.»
دکتر حمدالله منظری توکلی افزود: «ولی چیزی که کار را ارزشمند میکند مشارکت جوانانی با قلبهایی مثل آینه و نیات پاک است.»
دبیر هیات امنای استان کرمان ادامه داد: «شاید در نظر اول ارزش واقعی این کار مشخص نشود ولی اگر همین دیدگاه فراگیر و نهادینه شود در تمام موارد متعالی مصداق پیدا میکند و این تازه جنبه ابتدایی طرح است که با اسراف و زیاده روی مقابله میکند در بخش توزیع بین نیازمندان هم حسنات بسیاری وجود دارد که یکی از آنها نهادینه شدن کمک به همنوع است.»
به گزارش آنا، غذاهای جمع آوری شده بصورت روزانه و در بسته بندی مناسب در اختیار نیازمندان قرار می گیرد.
انتهای پیام/