روشهای نوین در تولید فرآوردههای حلال بررسی میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، محمدرضا صابری، دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآوردههای حلال با اعلام این خبر، گفت: محورهای این همایش شامل شریعت و فرآوردههای حلال، پژوهش، فناوری و فرآوردههای حلال و اقتصاد فرآوردههای حلال است.
وی افزود: در این همایش به ویژگی و معیار غذای حلال، اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال، معیار حلیت گوشت و فرآوردههای آن، قواعد فقهی مرتبط با فرآوردههای حلال و مسائل مستحدثه در این فرآوردهها پرداخته خواهد شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین مسائلی همانند روشهای نوین در تولید فرآوردههای حلال و تشخیص سریع اجزای حرام و آثار فرآوردههای حلال بر سلامت جسم و روان در این همایش بررسی خواهد شد.
صابری گفت: در خصوص اقتصاد فرآوردههای حلال نیز ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات، شیوههای برندسازی، زنجیره تامین، فرهنگسازی مصرف فرآوردههای حلال و اقتصاد مقاومتی بررسی میشود.
انتهای پیام/