آشنایی گردشگران اروپایی با نحوه پخت نان سنتی در خواف
مدیر میراثفرهنگی، صنایعدستی وگردشگری شهرستان خواف گفت: «گردشگران اروپایی در سفر به شهرستان خواف ضمن بازدید از جاذبههای تاریخی از نزدیک با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»
بهگزارش گروه فرهنگی آنا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی، محمود باعقیده مدیر میراثفرهنگی امروز شنبه 20 آبان با اعلام این خبر اظهار کرد: «این گردشگران که از کشورهای سوئیس و فرانسه بودند در بازدید از شهر نشتیفان از نزدیک با مزارع کشت گندم، نحوه آسیابکردن، نحوه ساخت تنور و در نهایت با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»
هوبرت یکی از گردشگران فرانسوی نیز در حاشیه این بازدید گفت: «برای اولین بار است که در طول زندگیام مراحل کامل پخت نان از ابتدا تا انتها را میبینم وبسیار هیجانزده هستم.»
وی افزود: «برنامهریزی میکنیم که در سال بعد هنگام درو کردن و جمعکردن گندم نیز از خواف بازدید کنیم.»
انتهای پیام/