جوراب پای دیابتی با خاصیت آنتی باکتریال تولید شد
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، پای بیماران دیابتی بهدلیل عدم گردش مناسب خون، تورم میکند که پوشیدن جوراب برای آنها آزار دهنده است. از این رو محققان در یک شرکت دانش بنیان درصدد آمدند تا با استفاده از به روزترین دستگاههای جوراببافی و فناوری نانو اقدام به تولید جورابهای نانو برای بیماران دیابتی کردند.
این جوراب از انعطاف بسیار بالایی برخوردار است و به پای بیمار فشاری وارد نمیکند. از طرفی به دلیل نوع بافت منحصر بهفرد خود، دارای انعطاف بالایی است، بنابراین شل نمیشود و از پا خارج نخواهد شد.
این جوراب دارای خاصیت نانو انتیباکتریال است. در قسمتهایی از پای بیماران زخمهایی ایجاد میشود یا اغلب پوسته پوسته میشود که محل تجمع باکتریها و قارچهاست و دیر التیام مییابد که استفاده از این جوراب با افزودن نخ نانو انتیباکتریال باعث میشود قارچها و باکتریها را از بین ببرد و از افزایش زخمها جلوگیری کند و به التیام زخم پای دیابتی میپردازد.
همچنین این جوراب گردش خون پای بیماران دیابتی را تنظیم میکند. نمونه خارجی و امریکایی جوراب پای دیابتی در کشور موجود است ولی با قیمت بالایی به فروش میرسند.
این شرکت دانش بنیان شش جوراب نانو برای بیماران دیابتی را به قیمت یک جوراب نمونه خارجی به فروش میرساند. در تولید جوراب پای دیابتی از الیاف نانو استفاده شده است.
منبع: مهر
انتهای پیام/