نانواییهای آزادپز بیشتر میشوند
محمد رضا نظر نژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه در مرحله اول میزان واحدهای آزادپز 50 درصد بیش از رقم پیشبینیشده بود، افزود: در این مرحله 30 نانواییهای سنگکی آزادپز شدند.
او ادامه داد: هم اکنون 180 تا 200 واحد نانوایی سنگکی در تهران آزاد پز شدهاند.
وی با اشاره به اینکه با آزاد پز شدن واحدهای نانوایی سنگکی کیفیت نان در این واحدها بهتر شده است، اظهار کرد: وقتی یک واحد نانوایی سنگکی آزادپز میشود، آرد مرغوب هم میخرد و این کار موجب میشود میزان ضایعات و دور ریز نان بسیار کمتر شود.
او ادامه داد: متاسفانه آردی که دولت تحت عنوان آرد یارانهای در اختیار نانواییهای غیر آزاد پز میگذارد، بسیار نامرغوب است.
به گفته نظرنژاد، اجرای مرحله بعدی آزادپز شدن نانواییها از جمله واحدهای سنگکی تا پایان ماه رمضان متوقف شده است.
انتهای پیام/