افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذیهای موجود در سبزیجات کمک میکند.
طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات شده و فواید سالاد را افزایش میدهد.
به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.
این مواد مغذی شامل چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم افزایش میدهد.
وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «نتایج تحقیقات ما نشان میدهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر میکند.»
این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود که سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف میکردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.
نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود که بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.
منبع: مهر
انتهای پیام/