روز جهانی کودک در موزه عروسکهای ملل ادامه دارد
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، موزه عروسکهای ملل که براساس مناسبتها و با هدف ترویج مفاهیم فرهنگی برنامههای مختلفی را ویژه اقشار مختلف جامعه برپا میکند، این بار به مناسبت هفته کودک برنامههای آموزشی و تفریحی ویژه کودکان را تدارک دیده است.
این ویژه برنامه که نقش آموزشی برای گروههای سنی متفاوت دارد، شامل قصهگویی، نمایش سایه، ساخت عروسک قومی، عروسکهای سایه و مقوایی، ساخت اسباببازی، ساخت کتاب، مجسمه است.
همچنین پخش انیمیشنهای پیماننامه حقوق کودک از دیگر برنامههای این موزه است.
اما برنامه دیگر به مناسبت روز جهانی کودک سفارش ساخت عروسک بر اساس نقاشی است که پنجشنبه و جمعه 20 و 21 مهرماه در موزه عروسکهای ملل به کودکان آموزش میدهند.
موزه عروسکهای ملل در روز صلح نیز برنامههای ویژهای که متناسب با موضوع صلح بود را در فضای موزه برپا کرد و بر اساس میزان حضور مخاطبان، توانست رضایت افراد را به دنبال داشته باشد.
موزه عروسکهای ملل در هر برنامه خود پکیجهای متفاوتی را از چاپ و نمد مالی تا نمایشهای سیاه بازی به مخاطبان ارائه میکند.
لازم به یادآوری است، موزه عروسک ملل از مهرماه سال ۹۳ با گردآوری ۷۰۰ عروسک از ۵۴ کشورجهان از اروپا، آمریکای لاتین و آسیا آغاز به کار کرد و امروز تعداد عروسکهای آن به بیش از ۱۵۰۰ عروسک از ۸۰ کشور رسیده است. عروسکهای افغان، عروسکهای ماتریوشکا روسی، عروسکهای Worry Dolles گواتمالا، عروسکهای چینی،عروسکهای آکوابا غنا، عروسک «لایکونیک» لهستان، عروسکهای عربی، عروسکهای داروما ژاپن، عروسکهای عثمانی از جمله خرم سلطان، شیوا و پارواتی عروسکهای خدایان هندی، عروسکهای تاجیکی بدون چهره، عروسکهای دوست داشتنی جادوگر سوئد، عروسکهای اتریشی، عروسکهای ارمنی، عروسکهای آب فروش، عروسک کورن دال (corn به معنای غلات است) که از عروسکهای کشورهای آمریکای جنوبی است، عروسکهای خراسان ساخته شده از سیب، عروسکهای ساقه برنجی گیلان، عروسکهای مبارک و تبارک، عروسکهای باران خواهی مازنی تنها بخشی از این عروسکهایی هستند که مسعود ناصریدریایی- روانشناس کودک- به کمک علی گلشنی طی ۲۵ سال از بخشهای مختلف ایران و جهان جمعآوری کردهاند.
انتهای پیام/