توصیههای سازمان غذا و دارو برای تهیه و توزیع نذورات در ایام محرم
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بر لزوم رعایت اصول بهداشتی و توجه به سلامتی در تهیه و توزیع نذورات تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی گفت: در دهه اول محرم آنچه قابل توجه از نظر بهداشتی است، توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی است.
وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویهها، حبوبات و ... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.
محمدی اظهار کرد: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه میشود از جمله استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ؛ مانند لیوان کاغذی به جای لیوانهای پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و غیره. همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.
انتهای پیام/