دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1394 - 10:05
یک فوق تخصص آسم و آلرژی در گفت‌وگو با آنا:

مصرف تنقلات منجر به تشدید علائم آلرژی در کودکان می‌شود

یک فوق تخصص آسم و آلرژی عنوان کرد: مواد رنگی و افزودنی موجود در تنقلات باعث تشدید آلرژی در کودکان و کهیر در بزرگسالان می‌شود.
کد خبر : 21483

دکتر مریم محلوجی‌راد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره تاثیر مصرف تنقلات در تشدید علائم آلرژی، گفت: تنقلاتی از قبیل چیپس و پفک که متاسفانه مورد استقبال کودکان قرار گرفته است، حاوی مواد افزودنی شامل مواد نگه‌دارنده و مواد رنگی غذایی هستند که مصرف این دسته از مواد موجب تشدید علائم آلرژی پوستی و تنفسی می‌شود، هم‌چنین بر گوارش و مغز کودکان نیز تاثیر می‌گذارد.


وی افزود: مصرف این مواد در افرادی که زمینه ژنتیکی ابتلا به آلرژی را ندارند مشکلی ایجاد نمی‌کند اما اگر فردی به آلرژی مبتلا باشد و یا زمینه ژنتیکی این بیماری را داشته باشد با مصرف تنقلات دچار تشدید علائم و یا بروز آن می‌شود.


این فوق تخصص آسم و آلرژی در ادامه تصریح کرد: مصرف تنقلات در کودکان موجب تشدید علائم اگزمای آلژیک و آسم آلرژیک و در بزرگسالان نیز موجب تشدید بروز و علائم کهیر می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب