دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نوشیدنی که مضرات سیگار را کاهش می دهد

بسیاری از افراد سیگاری برای در امان ماندن از زیان‌های دخانیات اقدام به ترک آن می کنند؛ اما برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه، باید اقدامات دیگری نیز انجام دهند.
کد خبر : 213583

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، برخی گزارش ها حکایت از آن دارد که آثار سموم ناشی از مصرف دخانیات بعد از ترک سیگار همچنان در ریه افراد باقی می ماند و اگر ریه این افراد سم‌زادیی نشود، در معرض ابتلا به سرطان قرار خواهند گرفت.


سایت خبری «بولد اسکای» هند در گزارشی خاطرنشان کرد؛ از آنجا که هدف اول از ترک سیگار پاکسازی ریه‌ها از آلودگی ناشی از استعمال دخانیات است، بنابراین اگر این واقعیت نادیده گرفته شود، افزادی که دخانیات را ترک کرده‌اند همچنان در معرض ابتلا به سرطان کُشنده ریه قرار خواهند داشت.


این گزارش مصرف ۷ نوشیدنی از جمله آب هویج، گریپ فروت، آب توت وحشی، پیاز، زنجبیل، آب لیمو و آب آناناس را برای کسانی که مصرف دخانیات را ترک کرده اند، ضروری دانسته است تا افراد ضمن کاهش آثار زیانبار دخانیات بر ریه‌ها، آنها را سم‌زدایی کنند.


منبع: سلامتی


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب