نتایج فاز اول پژوهش در مصرف تراریخته ها اعلام شد
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از وب دا، محمد رضا میرجلیلی اظهار داشت: پیرو پخش بخش هایی از مصاحبه اینجانب با برنامه پیک بامدادی رادیو ایران در تاریخ سه شنبه 21/6/96 در خصوص انجام آزمایش بر روی برنج تراریخته در این دانشگاه، ابهامات و شبهاتی در برخی از رسانه ها مطرح گردیده که به منظور تبیین ابعاد موضوع شایسته است به مواردی اشاره کنم:
همانطور که در مصاحبه رادیویی صراحتاً اعلام نمودم، مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای این دانشگاه گزارشی مروری با ارزیابی مقالات متعدد علمی معتبر داخلی و خارجی منتشر کرده که حاکی از عدم مشاهده عوارض مضرّ و نامطلوب ناشی از مصرف برنج تراریخته است.
وی افزود: علاوه بر آن ، آزمایشهای جداگانه ای بر روی حیوانات آزمایشگاهی توسط این مرکز انجام شده ک که طبق نتایج فاز یک ، تاکنون هیچ عارضه ی سوء یا مضری در حیوانات تغذیه شده با برنج تراریخته مشاهده نشده، همچنین نتایج فاز دو در دست تکمیل بوده که در آینده ی نزدیک منتشر می شود.
میر جلیلی خاطر نشان کرد: بی گمان تولید و مصرف محصولات غذایی تراریخته موافقان و مخالفان بسیاری دارد و لازم است اهالی محترم رسانه که عهده دار روشنگری و آگاهی بخشی به مردم هستند در مقوله های مهمی از این دست ، فارغ از جوسازی هایی که بدون مستندات و نتایج حاصل از پژوهش ، به گمانه زنی می پردازند، مراکز علمی و پژوهشی را منبع کسب اطلاعات خویش قرار دهند.
وی تصریح کرد: بدیهی است حفظ و ازتقای سلامت مردم در صدر اولویت ها و رسالت اصلی دانشگاه بوده و در صورت دستیابی به هرگونه نتایج مغایر با نتایج اولیه درهرمقطع از پژوهش نسبت به نشر و اطلاع رسانی آنها اقدام می شود.
انتهای پیام/