روشی ساده برای چند برابر شدن خواص شیر
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا ازتسنیم، طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر میکند مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج میبرند که مصرف بالای شیر در این افراد میتواند زمینه تشدید بیماریهای استخوانی این افراد را در پی داشته باشد.
برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقهکننده) شیر است شیر را تا مفاصل میبرد.
این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل میرساند.
ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد.
کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوقالعاده و خوشطعم است.
انتهای پیام/