میانگین سنی شورای مرکزی جریانات اصولگرا باید کاهش یابد
محسن کوهکن در گفتوگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری آنا، با اشاره به انتقادات مطرح شده در خصوص عدم حضور جوانان در بدنه جریان اصولگرایی گفت: در کشورهای مختلف، معمولا افراد کهنهکار و با تجربهی سیاسی، احزاب را تشکیل می دهندو نقش جوانان در این زمینه کم رنگ است.
وی با بیان اینکه این روند به معنای این نیست که بخشی از روند کار احزاب و جریانات سیاسی در اختیار جوانان قرار نگیرد، ادامه داد: در جریان های اصولگرایی نیز کم و بیش شاهد حضور جوانان هستیم، تا حدی که با حضور برخی دانشجویان و جوانان، شاخه جوانان حزب تشکیل می شود.
نائب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه اصولا تاثیرگذاری در احزاب بر عهده خرد جمعی است و در این زمینه بین پیر و جوان نمی توان استثنا قائل شد، افزود: در جریان ریاست جمهوری دوازدهم برای جوانان و حتی خانم ها سهمیه ای در نظر گرفته شد تا بتوانند در روند انتخابات فعالیت داشته باشند.
وی با اشاره به برخی پیشنهادات در خصوص انتصاب جوانان در راس جریانات اصولگرا گفت: اینکه فردی از دبیر کلی استعفا داده تا یک جوان بر سر کار آید، دارای نکات منفی و مثبت است. زیرا انتصاب ها باید به صورت انتخابی باشد.
کوهکن با بیان اینکه فرض کنید برای دبیر کلی افرادی داوطلب شوند که حداقل شرایط لازم برای این جایگاه را هم ندارند، آن وقت چه باید کرد؟ ادامه داد: از آنجا که سازوکار حزب بر اساس انتخاب است، این رویکرد ها تناسبی با فعالیت حزبی ندارند. بنابراین تصمیمات جهشی و فوری نتیجه نداده و باید در این زمینه در بستر زمان برنامه ریزی کرد.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی با طرح این پیشنهاد که میتوان برای کاهش سن سران جریانات، میانگین سنی لحاظ کرد، ادامه داد: میتوان اینگونه برنامه ریزی کرد که برای مثال 5 سال از سن اعضای شورای مرکزی جمعیت ها کم شود و این روندی است که میتوان به آن جامه عمل پوشاند.
انتهای پیام/