دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 شهريور 1396 - 11:21
فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری:

ذبح دام در مکان‌های غیربهداشتی خطر «تب کریمه کنگو» را به همراه دارد

یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری بیان کرد: ذبح دام در مکان‌های غیربهداشتی خطر «تب کریمه کنگو» را به همراه دارد به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود به پایگاه‌های سازمان دامپزشکی و شهرداری برای ذبح دام مراجعه کنند.
کد خبر : 208084

دکتر مسعود مردانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرارسیدن عید قربان، عنوان کرد: به افراد تاکید می‌شود برای پیشگیری از بروز بیماری‌ تب کریمه کنگو به شدت از ذبح دام در معابر عمومی و به صورت شخصی در منزل خودداری کنند.


وی افزود: سازمان دامپزشکی با همکاری شهرداری مکان‌های را برای معاینه و ذبح بهداشتی دام در نظر گرفته است که افراد می‌توانند با مراجعه به این پایگاه‌ها علاوه بر اطمینان از سلامت دام خود تحت شرایط بهداشتی و استریل ذبح را انجام دهند.


این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری یادآور شد: هم‌چنین به افراد تاکید می‌شود پس از ذبح دام بدون استفاده از دستکش به هیچ عنوان با گوشت و فرآورده‌های دامی تماس نداشته باشند زیرا ممکن است طی تماس فرد با خون و یا فرآورده آلوده بیماری تب کنگو بروز پیدا کند.


مردانی خاطرنشان کرد: هم‌چنین توصیه می‌شود افراد جگر و گوشت دام را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنند بلکه ابتدا آن را با استفاده از دستکش به خوبی شست‌و‌شو و سپس به مدت 24 ساعت در یخچال نگه‌داری و سپس مصرف کنند.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به افرادی که جگر دام را به صورت خام مصرف می‌کنند، تصریج کرد: بر خلاف باور عمومی مردم مصرف جگر خام موجب بهبود کم‌خونی نمی‌شود بلکه مصرف جگر به صورت خام می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی و سیاه زخم را افزایش می‌دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب