افزایش ٢ برابری بودجه معاونت قرآن و عترت
به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین علی ملانوری دبیر شورای طرح و برنامه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در معاونت قرآن و عترت جریان تصویب و اجرای طرح ها و نظارت بر فرآیند اجرایی برنامه ها از منظر شورای طرح و برنامه است بیان داشت: طرح و برنامه ی فرآیند تخصیص و اجرای فعالیت های تبلیغی ترویجی و همچنین نظارت و جمع بندی اقدامات مربوط به این حوزه در قالب مصوبات شورای طرح و برنامه انجام می شود و تمام طرح ها و پیشنهادهایی که در این شورای ارائه می شود پس از تصویب برای تامین اعتبار و گزارش گیری مورد بررسی قرار می گیرد.
ملانوری با بیان اینکه با حمایت حوزه برنامه و بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین مجلس شورای اسلامی اعتبارات معاونت قرآن و عترت افزایش یافته است، افزود: حوزه تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی به دلیل گستردگی و تنوع محصولات فرهنگی و همچنین انتظارات مردم و سازمان ها نیازمند بودجه بیشتری است اما افزایش دو برابری بودجه معاونت تاثیر زیادی بر تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی در تمام استان ها خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت های فرهنگی در مراکز و موسسات قرآنی در تمام شهرستان ها و استان های کشور از برنامه های جدی معاونت قرآن و عترت است، گفت: تلاش معاونت قرآن و عترت بر این اساس است که معاونت، جایگاه نظارت و ارزیابی فعالیت های قرآنی را حفظ کند. بیش از ٥٠ درصد اعتبارات بودجه معاونت قرآن و عترت به استان ها به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم تخصیص می یابد همچنین یکی از اهداف معاونت قرآن و عترت این است که فعالیت های قرآنی از جمله حفظ ، قرائت و مسابقات قرآنی از سوی سازمان ها و نهادهای دخیل در تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی گسترش پیدا کند. چراکه فعالیتهای قرآنی بر افزایش فهم و درک مردم از مفاهیم قرآنی کمک و در تنظیم و انطباق فرهنگ قرآنی بر مردم تاثیر بسزایی دارند.
دبیرشورای طرح و برنامه معاونت قرآن و عترت در ادامه با اشاره به نقش برجسته هنر و رسانه بر تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی، خاطرنشان کرد: سهم زیادی از اعتبارات سال جاری معاونت قرآن و عترت به تولید آثار و محصولات فرهنگی و قرآنی از جمله برنامه ها، نرم افزارها، کتاب، ساخت انیمیشن و ... در نظر گرفته شده و امیدواریم نمایشگاه های قرآن سال های آینده در عمل به جشنواره ای برای معرفی و ارائه تولیدات و محصولات قرآنی تبدیل شود که در این شرایط پنجره ای به سوی فهم قرآن و عترت از دریچه هنر و رسانه که ماندگارترین روش برای انتقال مفاهیم قرآنی گشوده خواهد شد.
وی در پایان افزود: شورای طرح و برنامه معاونت قرآن و عترت برای ورود به طرح ها منحصر به ادارات کل خود نیست و این شورا از پیشنهادات، طرح ها و ایدههای شخصیت ها، موسسات و مراکز قرآنی استقبال خواهد کرد.
انتهای پیام/