![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی افزود: میوههای خشک شده در بازار باید در کارخانههای مجهز بهداشتی، تهیه و بسته بندی شوند.
وی از مصرف کنندگان خواست، هنگام خرید این نوع محصول حتما به مشخصات بهداشتی روی آن دقت کنند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: میوههای خشک شده حتما باید در کارخانههای مشمول اخذ پروانههای بهداشتی و نیز در شرایط مناسب و مطابق با ضوابط و قوانین، تهیه و بسته بندی شوند.
محمدی یادآور شد: میوهها بعد از خشک شدن در کارخانهها که بر اساس ضوابط بهداشتی و با حضور مسئول فنی صورت میگیرد، هنگام بسته بندی نیز از لحاظ باقیمانده سموم کنترل میشوند.
انتهای پیام/