۱۶/ اسفند /۱۴۰۳
وقتی سلامت مردم در نبود نظارت‌ها هدف قرار می‌گیرد؛

سودجویان مرغ منجمد را با یخ‌زدایی به نام مرغ گرم می‌فروشند

رئیس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: اختلاف دو هزارتومانی بین مرغ سرد و گرم باعث شده تا سودجویان پس از یخ‌زدایی مرغ منجمد، آن را به عنوان مرغ گرم در سطح بازار توزیع کنند.

محمد یوسفی رئیس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت‌وگو با آنا در انتقاد از روند تبدیل گوشت مرغ منجمد به گوشت مرغ گرم در بازار گفت: یکی از دلایل رشد تبدیل مرغ منجمد به مرغ گرم،‌ تفاوت فاحش قیمت این نوع گوشت است که افراد منفعت‌طلب درصدد سودجویی غیرمتعارف با سلامت مردم بازی می‌کنند.


رئیس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با ارزیابی قیمت این نوع گوشت تصریح کرد: مرغ‌های منجمد با قیمت ۵۷۰۰ تومان در سطح بازار عرضه می‌شوند و این درصورتی است که قیمت مرغ گرم ۷۵۰۰ است که همین تفاوت قیمت باعث ایجاد نگاه غیرمتعارف سودجویان به سلامت مردم شده است.


وی با اشاره به تفاوت قیمت عرضه این نوع مرغ گفت: اختلاف دو هزارتومانی بین مرغ سرد و گرم باعث شده که افراد متخلف مرغ‌های سرد را پس از یخ‌زدایی با مرغ‌های گرم مخلوط و به مصرف‌کنندگان عرضه کنند.


یوسفی تاکید کرد: توزیع مرغ منجمد در بازار مصرفی که از سوی شرکت پشتیبانی امور دام صورت می‌گیرد چندان ارزان تمام نمی‌شود و دولت نیز برای هر کیلو مرغ سرد نزدیک به دو هزار تومان یارانه پرداخت می‌کند که این توزیع تنها در راستای تنظیم بازار انجام می‌شود ولی سودجویان از هر روش برای منفعت طلبی استفاده لازم را می‌برند.


یوسفی افزود:در این نوع یخ‌زدایی مرغ‌های منجمد از مکانیزم‌های بهداشتی بهره‌ای برده نمی‌شود و این روند غیراصولی سلامت مردم را هدف می‌گیرد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

انتهای پیام/

ارسال نظر