دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مرغ‌های منجمدی که به جای مرغ گرم عرضه می‌شوند

رئیس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی از یخ زدایی(دیفراست) مرغ‌های منجمد و عرضه آن به نام مرغ گرم(تازه) به بازار مصرف خبر داد.
کد خبر : 201048

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، محمد یوسفی در برنامه «روی خط بازار» با تاکید بر اینکه مرغ‌های منجمد به شیوه‌های کاملا غیربهداشتی و غیراصولی به مرغ گرم تبدیل و در بازار به مردم عرضه می‌شود، افزود: تهدید امنیت غذایی مردم و سلامت جامعه نخستین پیامد ورود این مرغ‌ها به بازار است.


وی اظهار کرد: توزیع مرغ منجمد جهت تنظیم بازار در مواقع ضروری از سوی شرکت پشتیبانی امور دام انجام می‌شود و دولت به ازای هر کیلوگرم مرغ سرد دو هزار تومان یارانه پرداخت می‌کند.


یوسفی ادامه داد: تفاوت فاحش قیمت مرغ سرد و گرم زمینه سوء استفاده برخی از افراد منفعت طلب را در جامعه فراهم می‌کند.


رئیس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تاکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام هرکیلوگرم مرغ منجمد را پنج هزار و ۳۰۰ تومان به مراکز عمده فروشی تحویل می‌دهد تا پنج هزار و ۷۰۰ تومان به دست مصرف کنندگان برسد و در برابر مرغ گرم در بازار بین هفت هزار و ۵۰۰ تا هشت هزار تومان عرضه می‌شود.


یوسفی گفت: اختلاف قیمت دو هزار تومانی بین مرغ سرد و گرم افراد سودجو را وسوسه می‌کند تا اقدامات ناشایسته‌ای انجام دهند که ادامه این گونه رفتارهای پرخطر سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازد.


وی با اشاره به اینکه افراد متخلف مرغ‌های سرد را پس از دیفراست(یخ زدایی) با مرغ‌های گرم مخلوط و به مصرف کنندگان عرضه می‌کنند، گفت: تداوم عرضه این ماده پروتئینی بصورت غیر متعارف صدمات جبران ناپذیری در جامعه بر جای خواهد گذاشت.


رئیس هیات مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی افزود: وزارت جهاد کشاورزی به جهت جلوگیری از چنین تخلفاتی باید در رابطه با نحوه توزیع مرغ‌های منجمد تجدید نظر اساسی کند تا اختلاف قیمت فاحش بین مرغ گرم و سرد به حداقل ممکن برسد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب