این بستنی، در هوای گرم هم آب نمیشود
محققان ژاپنی نوعی بستنی ساختهاند که در هوای گرم هم آب نمیشود. این بستنی حاوی عصارهای خاص از توتفرنگی است که «پلی فنول مایع» نام دارد.
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از مهر، بستنی خوراکی محبوب فصل تابستان است اما این خوراکی محبوب در آب و هوای گرم خیلی سریع آب می شود. برای اجتناب از این وضعیت محققان ژاپنی نوعی بستنی اختراع کردهاند که آب نمیشود!
این بستنی حتی پس از آنکه پنج دقیقه در برابر هوای گرم قرار بگیرد، شکل اولیه خود را حفظ میکند در حالی که بستنی معمولی در چنین شرایطی به سرعت آب میشود.
توماهیسا اوتا، استاد دانشگاه کانازاوادا و محقق ارشد این تحقیق، میگوید: «قابلیت حفظ شکل بستنی به دلیل عصارهای از توت فرنگی است که «پلی فنول مایع» نامیده میشود».
او در این باره میافزاید: «پلی فنول مایع دارای ویژگیهایی است که اجازه نمیدهد آب و روغن از هم جدا شوند بنابراین بستنی حاوی این ماده شکل اولیه خود را برای مدت طولانیتری حفظ میکند».
انتهای پیام/