صنف نانوایی و اغذیه فروشی رکوردار شکایت بهداشتی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، محراب آقازاده، رئیس سامانه بهداشت 190 افزود: بیشترین شکایتهای ثبت شده از عرضه مواد غذایی صنفی سنتی فاسد (11 درصد)، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر (6 درصد) و دفع غیر بهداشتی فاضلاب ( 5 درصد) بوده است. همچنین صنف نانوایی و اغذیه فروشی و پیتزا و ساندویچ (10 درصد)، سلف سرویس و رستوران (9درصد) و بقالی و سوپر مارکت ( 7 درصد) بیشترین شکایات را به خود اختصاص دادهاند.
آقازاده گفت: تعداد 1005 خبر- شکایت منجر به کشف، جمع آوری و معدوم سازی کالاهای آسیب رسان به مصرف کننده به میزان 1843 کیلوگرم و 759 لیتر انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف شد که بیشترین این مواد غذایی شامل خیار شور، انواع لبنیات تاریخ گذشته و فاسد، آبمیوه تاریخ گذشته، لواشک و ... بوده است.
وی افزود: بیشترین فراوانی اخبار- شکایات در تیر ماه به ترتیب در حوزه تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مشهد (14 درصد)، شهید بهشتی (12 درصد)، ایران (11 درصد)، در مرتبههای بعدی دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، شیراز، البرز، تهران، تبریز، کرمان و قم قرار دارند.
آقازاده یاد آور شد: اقدامات بازرسان بهداشت محیط منجر به معرفی 244 متخلف به مراجع قضایی، صدور 1485 اخطار کتبی به منظور رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی و 250 مورد رفع نقص شده است.
رئیس سامانه بهداشت 190 ادامه داد: سامانه بهداشت 190 به طور شبانه روزی و در تمام ایام هفته، آماده دریافت شکایتهای بهداشت محیط و بهداشت حرفهای است. هموطنان عزیز میتوانند از اقصی نقاط کشور با شماره تلفن 190 با این سامانه تماس حاصل کرده و شکایات بهداشتی خود را مطرح کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/