دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1394 - 10:33

برداشت محصول جو از مزارع آموزشی و تحقیقاتی واحد گرمسارآغاز شد

برداشت محصول جو از 25 هزار مترمربع از مزارع آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار آغاز شد.
کد خبر : 19547

به گزارش خبرنگار آنا، مهندس اردوان نصرتی با اعلام اینکه در سال زراعی جاری 25 هزار مترمربع از مزارع آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار زیر کشت جو رفته افزود: پیش بینی می شود با توجه به کمبود منابع آبی حدود 8 تن جو برداشت شود که با توجه به میانگین برداشت در منطقه رقم قابل قبولی می باشد.


وی گفت: در راستای کاهش وابستگی مالی به شهریه و طرح های درآمدزایی و اقتصادی علاوه بر کشت گیاهان گلخانه ای مانند خیار، گوجه فرنگی، کدو و خربزه درختی، در 25 هزار متر مربع از مزارع آموزشی تحقیقاتی واحد گرمسار نیز به روش آبی جو کشت شده که برداشت آن به صورت مکانیزه آغاز شده است.


نصرتی با اعلام اینکه محصول برداشتی برای مصرف دام های موجود در دانشکده دامپزشکی مصرف خواهد شد، افزود: پس از برداشت جو در این مزرعه ذرت کشت خواهد شد که علوفه مورد نیاز دام های موجود در دانشکده دامپزشکی را تامین خواهد کرد.


سرپرست مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت: با کشت جو و ذرت علاوه برتامین خوراک مورد نیاز دانشکده دامپزشکی، کاهش هزینه ها وصرفه جویی را در پی خواهیم داشت و با اصلاح خاک و استفاده از روش های نوین و به صورت ارگانیک پیش بینی می شود میزان برداشت در سنوات آینده افزایش خواهد یافت.


نصرتی اظهار کرد: مزارع آموزشی و تحقیقاتی واحد گرمسار با استفاده ازپتانسیل ها، امکانات و نیروی انسانی موجود فعالیت می کند و سعی شده بدون استفاده از سموم شیمیایی و با روش های جدید و سنتی دفع آفات کنترل های لازم صورت گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب