192 مدرسه تخصصی ورزش در سراسر کشور فعالیت دارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهرزاد حمیدی در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر و پسر کشور که در سالن فدراسیون ورزش دانش آموزی برگزار شد، اظهار کرد: فعالیتهای تابستانی معاونت تربیت بدنی و سلامت در قالب 3 محور، آموزش منابع انسانی و ارتقای منابع در حوزه ورزشی و بهداشتی، فعالیتهای تابستانی کانونهای درون و برون مدرسهای و مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر و پسر مرحله کشوری، در تابستان 96 انجام میشود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرروش افزود: در حوزه منابع انسانی تلاش خواهیم کرد، مشکلات موجود را مرتفع کنیم تا با آغاز سال تحصیلی جدید با موانع مواجه نشویم و در این راستا، علاوه بر توانمندسازی نیروی انسانی، تجهیز و توسعه امکانات ورزشی در مدارس را در دستور کار داریم.
حمیدی سیاستهای کلان آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین را اسناد بالادستی در حوزه تربیت بدنی و سلامت عنوان کرد و افزود: حوزه تربیت بدنی همواره تلاش میکند، محتوای سند تحول را عملیاتی کند و در این زمینه گامهای خوبی برداشته شده است.
وی مشارکت همه جانبه دانش آموزان، معلمان، والدین، محلهها، نهادها و دستگاهها در حوزه تربیت بدنی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری مسابقات ورزشی، انجام کار تیمی و آموزش مدیریت با رویکرد تربیتی است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش از برگزاری مسابقات ورزشی تابستانی با حضور 19 هزار دانش آموز خبر داد و اظهار کرد: بیش از 13 میلیون دانش آموز دروس تربیت بدنی را در مدارس میگذرانند و 4.5 میلیون دانش آموز در مسابقات و المپیادهای ورزشی شرکت کردند.
وی ادامه داد: 1.5 میلیون دانش آموز در کانونهای درون و برون مدرسهای با هم رقابت کردند و از این تعداد 300 هزار نفر در مرحله استانی مشارکت کردند و در نهایت 19 هزار نفر به مسابقات کشوری راه یافتند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرروش افزود: پیش بینی میشود با رصدی که توسط فدراسیونهای ورزشی مختلف در زمان برگزاری مسابقات تابستانی صورت میگیرد، بیش از هزار منتخب مسابقات برای شرکت در مسابقات بین المللی و المپیکهای جهانی انتخاب شوند.
حمیدی افزود: مسابقات ورزش دانش آموزی در سطح جهانی نیز برگزار میشود و نمایندگانی در رشتههای مختلف به این مسابقات اعزام میشوند.
وی با بیان اینکه به دنبال کمیت در تاسیس مدارس تخصصی ورزش نیستیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 192 مدرسه تخصصی ورزش در سراسر کشور فعالیت دارند که البته میزان آن در گذشته به مراتب بیشتر بوده، اما بسیاری از آنها لغو مجوز شدهاند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرروش خاطرنشان کرد: ما با فدراسیونهای مختلف، جلسات متفاوتی برگزار کردیم تا به جای اینکه دانشگاه علمی، کاربردی ایجادکنند، با همکاری آموزش و پرورش، مجوز مدارس تخصصی ورزش برای استعدادیابی دانش آموزان دریافت کنند.
انتهای پیام/