رقابت 100 تیم در جشنواره آشپزی و سفرهآرایی واحد یاسوج/ راهیابی 18 اثر برگزیده به جشنواره فرهنگی هنری
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یاسوج، رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج در این خصوص گفت: در این جشنواره استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج از نقاط مختلف کشور و استان، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.
حجتالاسلام محمد غفاری احیای آداب، ابزار و فضیلتهای سنتی فراموششده عشایری را از مهم ترین اهداف این جشنواره برشمرد و افزود: در حاشیه این جشنواره برنامه مختلفی از جمله شاهنامهخوانی و سوارکاری برگزار شد.
وی یادآور شد: سه داور خانم و آقا از لحاظ کمی و کیفی غذاهای ارائهشده در این جشنواره را ارزیابی و در پایان از ۲۰ تیم برگزیده با اهدا جایزه قدرداین شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد واحد یاسوج نگاه ویژهای به برنامههای اجتماعی و هنری دارد و سعی میکند با کیفیتبخشی به این برنامه ها هرچه بیشتر گروههای مختلف دانشجویی را در برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری درگیر کند.
به گزارش آنا، همچنین عصر دیروز برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج جشنواره هنری- فرهنگی برگزار شد.
غفاری در خصوص برگزاری این جشنواره و استقبال هم استانیها به آنا گفت: این جشنواره با رویکرد کشف استعدادها و تشخیص توانمندیها هنری دانشگاهیان در 6 بخش پوستر، عکس، نماهنگ، طراحی، نقاشی و شعر و 4 بخش انتظار، دفاع مقدس، عاشورا و آزاد برگزار شد.
وی بیان کرد: در این جشنواره که به صورت استانی از بین دانشگاه های استان برگزار شد جمعا 97 اثر به دبیرخانه ارسال شد که 18 اثر برگزیده به مرحله نهایی راه یافت.
به گزارش آنا در پایان این جشنواره به 20 تیم برگزیده جشنواره فرهنگی - هنری آشپزی و سفرهآرایی همچنین 18 برگزیده جشنواره هنری هدایائی اعطا شد .
انتهای پیام/