برنجهای داخلی شناسنامهدار میشوند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هدایت حسینی در مورد اقدامات مهم و تاثیرگذار حوزه غذا در سال گذشته، افزود: ارتقای سلامت برنج از مهمترین اقدامات تاثیرگذاری بود که از ابتدای سال گذشته(۱۳۹۳) شروع کردیم.
وی گفت: اقداماتی که برای ارتقای سلامت برنج انجام شد شامل کنترل از مبدا، بازرسی از کشورهای هند و پاکستان و برنجهای معتبر آنها، ثبت منبع و تشدید نظارتها در منابع ورودی و در سطح عرضه بوده است.
حسینی ادامه داد: سال گذشته برنجهای وارداتی شناسنامهدار شدند و برنجهای وارداتی نیز کد رهگیری گرفتند که با این اقدامات نظارتها بیشتر شده است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: در سال جاری نیز برنجهای داخلی شناسنامهدار خواهند شد که از سال گذشته شروع شده و تا به امروز بیش از ۱۲۰ پروانه ساخت بسته بندی برنج را در داخل کشور داشتهایم.
حسینی به ساماندهی و نظارت بر لبنیات نیز اشاره کرد و گفت: نظارتها در این حوزه بسیار جدیتر شده و با کوچکترین تخلف جزئی هم برخورد میشود و متخلفان نیز بعد از شناسایی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی افزود:در بحث ارتقای روغنها، کاهش باقیمانده سموم، بهبود محصولات و سلامت مواد غذایی نیز از دیگر اقدامات این سازمان است، بطوری که سرانه مصرف نمک، شکر و چربی را در محصولات مربوطه کاهش خواهیم داد.
حسینی گفت: کاهش اسیدهای چرب ترانس و اشباع نیز با توجه به ابلاغیهای که در سال گذشته اعلام شد از دیگر اقدامات این سازمان است، بطوری که اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی حداکثر دو درصد خواهد شد که بر حسب استاندارد تا پنج درصد نیز مجاز هستند.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، بهداشت و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: حدود ۴۵۰ واحد لبنی در کشور فعالیت میکنند که نظارت بر این واحدها با جدیت در سراسر کشور انجام می شود.
حسینی با بیان اینکه ۱۰۸ واحد تولید فرآورده های گوشتی در کشور وجود دارد، افزود: نظارتها در این حوزه نیز جدی است و کنترلها به شدت انجام میشود.
وی ادامه داد: نظارت ها در همه حوزه ها و به خصوص حوزه هایی که مردم مستقیما با آن در ارتباط هستند از لحاظ کیفیت و سلامت کنترل میشوند.
انتهای پیام/