برنجهای داخلی شناسنامهدار میشوند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هدایت حسینی در مورد اقدامات مهم و تاثیرگذار حوزه غذا در سال گذشته، افزود: ارتقای سلامت برنج از مهمترین اقدامات تاثیرگذاری بود که از ابتدای سال گذشته(1393) شروع کردیم.
وی گفت: اقداماتی که برای ارتقای سلامت برنج انجام شد شامل کنترل از مبدا، بازرسی از کشورهای هند و پاکستان و برنجهای معتبر آنها، ثبت منبع و تشدید نظارتها در منابع ورودی و در سطح عرضه بوده است.
حسینی ادامه داد: سال گذشته برنجهای وارداتی شناسنامهدار شدند و برنجهای وارداتی نیز کد رهگیری گرفتند که با این اقدامات نظارتها بیشتر شده است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: در سال جاری نیز برنجهای داخلی شناسنامهدار خواهند شد که از سال گذشته شروع شده و تا به امروز بیش از 120 پروانه ساخت بسته بندی برنج را در داخل کشور داشتهایم.
حسینی به ساماندهی و نظارت بر لبنیات نیز اشاره کرد و گفت: نظارتها در این حوزه بسیار جدیتر شده و با کوچکترین تخلف جزئی هم برخورد میشود و متخلفان نیز بعد از شناسایی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی افزود:در بحث ارتقای روغنها، کاهش باقیمانده سموم، بهبود محصولات و سلامت مواد غذایی نیز از دیگر اقدامات این سازمان است، بطوری که سرانه مصرف نمک، شکر و چربی را در محصولات مربوطه کاهش خواهیم داد.
حسینی گفت: کاهش اسیدهای چرب ترانس و اشباع نیز با توجه به ابلاغیهای که در سال گذشته اعلام شد از دیگر اقدامات این سازمان است، بطوری که اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی حداکثر دو درصد خواهد شد که بر حسب استاندارد تا پنج درصد نیز مجاز هستند.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، بهداشت و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: حدود 450 واحد لبنی در کشور فعالیت میکنند که نظارت بر این واحدها با جدیت در سراسر کشور انجام می شود.
حسینی با بیان اینکه 108 واحد تولید فرآورده های گوشتی در کشور وجود دارد، افزود: نظارتها در این حوزه نیز جدی است و کنترلها به شدت انجام میشود.
وی ادامه داد: نظارت ها در همه حوزه ها و به خصوص حوزه هایی که مردم مستقیما با آن در ارتباط هستند از لحاظ کیفیت و سلامت کنترل میشوند.
انتهای پیام/