اجرای موسیقی زنده و طبخ غذاهای محلی در جشنواره کوچ عشایر
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری مدیرکل این استان با اعلام مطلب فوق افزود: «به منظور آشنایی گردشگران و بازدیدکنندگان با موسیقیهای سنتی و فولکولر منطقه، هنرمندان و عشایر همه روزه به اجرای برنامه آیینی و موسیقی زنده میپردازند.»
وی تصریح کرد: «طبخ غذاهای محلی و آشهای مختلف سنتی از دیگر برنامههای تفریحی تدارک دیده شده در این جشنواره است.»
باقری علت اجرای موسیقی محلی و طبخ غذاهای سنتی را آشنایی گردشگران به خصوص نسل جدید کشور با مواریث فرهنگی و ناملموس اقوام مختلف دانست و افزود: «رونق گرفتن موسیقیهای غربی و نهادینه شدن انواع فست فودها در زنجیره غذایی شهروندان باعث شده تا از سنتهای خوراکی و موسیقیایی این سرزمین فاصله بگیریم به همین خاطر تلاش شده در این جشنواره، نسل جوان کشور با داشتههای محلی و سنتی بیشتر آشنا شوند.»
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد ادامه داد: «جشنواره کوچ عشایر فرصت مناسبی برای نشان دادن زیباییهای موسیقی مقامی و سنتی و همچنین ارزشهای غذایی، خوراک ایرانی است.»
باقری در پایان افزود: «پخت نان محلی، شعر خوانی، نقاره زنی، رقصهای محلی و بازیهای بومی از دیگر برنامههای تدارک دیده شده در ایام برگزاری جشنواره کوچ عشایر است.»
انتهای پیام/