دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 خرداد 1396 - 14:18
یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری:

مردم نگران تب کریمه کنگو نباشند

یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری عنوان کرد: تب کنگو یک بیماری کشنده است که افراد می‌توانند از طریق رعایت نکات بهداشتی هنگام تماس با دام و یا تهیه گوشت از مراکز دارای تائیدیه دامپزشکی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.
کد خبر : 185182

دکتر مسعود مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه مردم از بیماری تب کریمه کنگو دچار ترس و نگرانی نشوند، گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری شغلی است که عمدتا قصابان، کارگران کارخانه‌های بسته بندی مواد پروتئینی، دامداران و ... را درگیر می‌کند به همین دلیل به این افراد توصیه می‌شود موارد بهداشتی را به خوبی رعایت و از تماس با خون دام به شدت خودداری کنند.


وی افزود: سایر افراد جامعه نیز از طریق مصرف گوشت آلوده درگیر این بیماری می‌شوند به همین دلیل به آنها توصیه می‌شود از مصرف گوشت‌های آلوده خودداری و گوشت را تنها از مراکز دارای تائیدیه سازمان دامپزشکی تهیه کنند.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: اگر مردم گوشت را پس از تهیه به مدت 24 ساعت در یخچال نگه‌داری کنند احتمال انتقال بیماری غیرممکن خواهد بود، زیرا ویروس‌ها در این مدت به طور کامل از بین می‌رود.


مردانی با تاکید براینکه گوشت تنها باید از مراکز دارای تائیدیه سازمان دامپزشکی تهیه شود، خاطرنشان کرد: به مردم توصیه می‌شود برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از ذبح دام در منزل خودداری کنند.


این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری عنوان کرد: هم‌چنین توصیه می‌شود مردم جگر، دل و قلوه گوسفند را نیز قبل از استفاده به مدت 24 ساعت در یخچال نگه‌داری و سپس به خوبی شست‌و‌شو دهند.


وی درباره باور عمومی برخی افراد مبنی بر اینکه این ویروس از استانی به استان دیگر در حال انتشار است، گفت: این بیماری تنها از طریق تماس با دام و یا مصرف گوشت آلوده افراد را درگیر می‌کند.




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب