دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1396 - 11:27
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد:

رستوران‌ها از گوشت ذبح‌شده مورد تایید استفاده کنند

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این که نظارت بر عرضه گوشت گوسفند و مرغ و ماهی با سازمان دامپزشکی است، گفت: در رابطه با عرضه غیر قانونی وکنار خیابانی ذبح گوسفند و یا عرضه غیر قانونی مواد غذایی در کنار خیابان، نظارت و برخورد بر عهده شهرداری است.
کد خبر : 184584

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، خسرو صادق نیت با تاکید بر این‌که وزارت بهداشت بر اماکن عمومی عرضه مواد غذایی نظارت دارد، افزود: اماکنی که قانونی و دارای شناسنامه هستند توسط وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.


رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این که وزارت بهداشت بر روی بهداشت پرسنل این اماکن نیز نظارت می‌کند و آنها را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، افزود: البته ما از مراجع ذی‌صلاح می‌خواهیم که در خصوص نظارت و ارزیابی هر کدام مسائل قانونی خودشان را پیگیری کنند.


وی در خصوص نظارت بر رستوران‌های بین راهی با بیان این‌که این رستوران‌ها یکی از مراکزی هستند که‌ مورد توجه ویژه از نظر نظارت و ارزیابی است، افزود: در زمان‌هایی مثل تعطیلات که مراجعه به این اماکن بیشتر می‌شود نظارت‌ها نیز بیش از روال معمول خواهد بود و به طور مثال در ایام‌ نوروز نظارت بر این اماکن دو تا سه بار در روز انجام می‌شد.


صادق نیت با تاکید بر این که رستوران‌ها باید از گوشت ذبح شده مورد تایید سازمان دامپزشکی استفاده کنند، افزود: یکی از نظارت‌های وزارت بهداشت، نظارت و بررسی روال تهیه مواد خام‌ و اولیه رستوران‌ها و اماکن عرضه مواد غذایی است که باید تمام‌ مواد تهیه شده آنها مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی باشد.
وی افزود: هم اکنون با خریداری تجهیزات جدید می‌توانیم دمای داخل گوشت را اندازه گیری کنیم و دمای داخل یخچال را هم اندازه گیری می‌کنیم.


صادق نیت تاکید کرد: چنانچه رستوران و یا مراکز عرضه مواد غذایی حداقل موازین بهداشتی را نداشته باشند با آنها برخورد خواهد شد.




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب