دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس اتحادیه غذاهای سنتی اعلام کرد:

افزایش کمتر از 10 درصدی قیمت آش و حلیم + جدول قیمت

رئیس اتحادیه غذاهای سنتی گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه تهیه آش و حلیم، این اقلام کمتر از 10درصد افزایش قیمت را برای ماه رمضان داشته‌اند.
کد خبر : 182696

حسین محمدی رئیس اتحادیه غذاهای سنتی در گفت‌وگو با آنا درباره تمهیدات ماه رمضان این اتحادیه گفت:‌ مواد اولیه تهیه انواع آش و حلیم نظیر روغن،‌ گوشت،‌ حبوبات، گندم و ... نسبت به سال گذشته با افزایش روبه‌رو شده بوده اما باید اعلام شود که این افزایش به 10درصد نمی‌رسد.


وی ادامه داد: واحدهای فروش دارای مجوز و عرضه آش و حلیم در سطح تهران همگی با نصب بنر تحت عنوان «عاملین فروش غذاهای سنتی با مجوز از وزارت بهداشت و اتحادیه» از دیگر مغاز‌ه‌‌های فروش جدا شده‌اند.


رئیس اتحادیه غذاهای سنتی قیمت‌های اعلام آش و حلیم در ماه مبارک رمضان را بر اساس این جدول عنوان کرد.





































نوع قیمت «تومان»
هر کیلوگرم حلیم معجون + کلیه مخلفات 15000
هر کیلو گرم آش شله‌قلمکار + مخلفات «سیر و پیاز» 15000
هر کیلوگرم حلیم و شله‌قلمکار ساده 14000
هر کیلوگرم انواع آش از قبیل آش رشته و آش دوغ + مخلفات 13000
هر کیلوگرم انوع آش از قبیل آش رشته و آش دوغ 12000
هر پرس حلیم معجون + مخلفات 8000
هر پرس آش رشته ساده 7000

محمدی همچنین با اشاره به اینکه نباید از واحدهای غیرمجاز اقدام به خرید غذاهای سنتی کرد، افزود: طبق بررسی و بازرسی‌هایی که در سال های گذشته به عمل آمد، مشخص شد که آش و حلیم توزیعی در واحدهای غیرمجاز اغلب در واحدهای غیرمجاز و در کارگاه‌های غیربهداشتی و با کیفیت پایین در اطراف تهران تهیه می شود که بیشتر به ساندویچی‌ها فروخته و در دسترس مردم قرار می گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته