بازرسی مستمر وزارت بهداشت از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ماه رمضان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی با اشاره به برنامههای سلامت در ماه مبارک رمضان گفت: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز طبخ و عرضه شیرینیهای سنتی و مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها از جمله برنامههای بهداشت محیط سراسر کشور است.
وی با بیان اینکه عوامل محیطی در بازرسیها با تجهیزات پرتابل سنجش میشود، افزود: بازرسی بهداشتی به صورت مشترک با دستگاهها و سازمانهای مرتبط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیههای مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم، رستوران داران و چلوکبابیها و کبابیها و قنادی و شیرینی فروشیها صورت میگیرد.
غلامی اظهار کرد: در همه اماکن عمومی و مراکز، کنترل دخانیات مورد بازرسی قرار میگیرد و بازرسی بهداشتی از سامانههای آبرسانی نیز انجام میشود.
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص وزارت بهداشت افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محلهای برگزای مراسم افطار و سحر به ویژه برای شبهای قدر با دقت و تاکید صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/