۲۸/ اسفند /۱۴۰۳
15:11 01 / 03 /1396
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت خبر داد

بازرسی مستمر وزارت بهداشت از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ماه رمضان

مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت ها و ایام خاص وزارت بهداشت در آستانه ماه مبارک رمضان از کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در این ایام توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی با اشاره به برنامه‌های سلامت در ماه مبارک رمضان گفت: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز طبخ و عرضه شیرینی‌های سنتی و مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستوران‌ها و فست فودها از جمله برنامه‌های بهداشت محیط سراسر کشور است.


وی با بیان اینکه عوامل محیطی در بازرسی‌ها با تجهیزات پرتابل سنجش می‌شود، افزود: بازرسی بهداشتی به صورت مشترک با دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه‌های مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم، رستوران داران و چلوکبابی‌ها و کبابی‌ها و قنادی و شیرینی فروشی‌ها صورت می‌گیرد.


غلامی اظهار کرد: در همه اماکن عمومی و مراکز، کنترل دخانیات مورد بازرسی قرار می‌گیرد و بازرسی بهداشتی از سامانه‌های آبرسانی نیز انجام می‌شود.
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل‌های برگزای مراسم افطار و سحر به ویژه برای شب‌های قدر با دقت و تاکید صورت خواهد گرفت.



انتهای پیام/

گوشتیران
قالیشویی ادیب
ارسال نظر