![راهاندازی زنجیره طراحی تا فروش زیورآلات توسط فناوران داخلی](/files/fa/news/1403/4/10/580381_139.jpg)
در گفتوگو با آنا مطرح شد؛
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی با بیان این مطلب افزود: از زمان استقرار این تیمهای عملیاتی بیش از 1300 بار بازرسی بهداشت محیطی انجام شده و 44 مرکز طبخ غذای ویژه مراسم مورد بازدید قرار گرفته است.
غلامی افزود: در این بازرسیها کلرسنجی، نمونهبرداری از آب و نمونهبرداری از مواد غذایی انجام میشود.
وی با بیان اینکه هشت کارشناس بهداشت محیط در هفت موکب بزرگ و آشپزخانه مسجد جمکران مستقر شدهاند، گفت: در این بازرسیها تا کنون ۱۷۲۲ کیلوگرم مواد غذایی معدوم و 86 مورد اصلاح موارد غیر بهداشتی صورت گرفته است.
به گفته وی، در این تیمهای عملیاتی دانشجویان ترم آخر رشتههای مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت محیط قم نیز حضور دارند.
انتهای پیام/