افزایش انرژی و رفع کسالت با انرژیزای طبیعی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، افرادی که تاکنون برای کسب انرژی بهایی سنگین دادهاند، میتوانند منتظر نوشیدنیهای انرژیزای مدرن با ترکیب «جینسینگ، گوارانا، سیب و عصاره چای» باشند که شنیده شده به زودی وارد بازار خواهد شد.
ترکیب موجود در نوشیدنی «جینسینگ، گوارانا، سیب و عصاره چای» موجب تامین انرژی بدن و افزایش سطح هوشیاری در فعالیتهای ذهنی میشود. ضمن اینکه به دلیل داشتن فروکتوز یا شیرینی طبیعی گیاهی، میتواند جایگزین مناسبی برای نوشیدنیهای شکردار چاقکننده باشد.
جینسینگ؛ شفابخش اسطورهای
جینسینگ دارویی اساطیری جوانی است که بیش از هزاران سال میان مردم چین، کره، تایلند، ویتنام و منچوری برای بهبود عملکرد حافظه، کاهش استرس، درمان ناتوانی، سستی و پیری مصرف شده است.
گفته شده در دوران کهن، جینسینگ چنان ارزشی در شرق داشته است که در چین تنها امپراطوران حق نگهداری ریشههای آن را داشتند. در دورههای بعد نیز از آن به عنوان جزو جداییناپذیر وعده غذایی پادشاهان و امپراتوران به منظور افزایش قوای جسمانی و ذهنی یاد شده است.
در طب سنتی هندو از جینسینگ علاوه بر تسکین خستگی مفرط، برای افزایش مقاومت بدن در مقابل استرس و افزایش میزان انرژی استفاده میشده است.
گوارانا؛ انرژیزای طبیعی
بر پایه پژوهشهای دانشمندان، مقدار کافئین موجود در گوارانا، تقریبا چهار برابر بیشتر از کافئین قهوه است. از این گیاه میتوان به عنوان یک محرک برای افزایش توانایی و کاهش خستگی استفاده کرد.
ویژگی گوارنا نسبت به قهوه این است که کافئین موجود در گوارانا آهسته آزاد میشود و در نتیجه بدن با سرعت کمتر اما طولانیتر کسب انرژی میکند. این اثر مفید ممکن است تا 6 ساعت پس از مصرف، بدون پیامدهای منفی باقی بماند.
سیب؛ نوشیدنی سلامتی ایرانیان باستان
سیب در نوروز ایرانیان باستان، نماد سلامتی است. دومین ظرفی که ایرانیان بر سفره هفتسین قرار داده اند، ظرف سیب است. سیب در فلسفه نوروز به انسان یادآوری میکند که به فکر بهداشت و سلامت خود باشد. در برخی مذاهب همزمان با سال نو ،به عنوان نماد سالی خوب و شیرین، سیب را در عسل زده و میخورند.
سیب، چربی و سدیم ندارد و سرشار از ویتامین B (ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B6 ) است که در حفظ سلولهای قرمز خون و سیستم عصبی موثر است. سیب، همچنین آرامبخش اعصاب است و باعث رفع گرفتگی عضلات میشود. همچنین مصرف این میوه سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد.
چای؛ نوشیدنی رفع خستگی
چای سیاه منبع طبیعی کافئین و آنتیاکسیدان است و به کاهش التهاب کمک میکند. این گیاه 2.4 درصد کافئین دارد، به همین دلیل در ایجاد آرامش و رفع خستگی موثر است.
کارشناسان طب سنتی نوشیدن یک فنجان چای پس از غذاهای سنگین را توصیه میکنند. به عقیده آنها چای به برطرفکردن آثار زیانبار غذاهای چرب کمک میکند و موجب تسکین و آرامش معده میشود. همچنین این گیاه سنتی به خاطر حرارت مزاجی خود، انسدادهای مجاری بدن را باز کرده و تشنگی کاذب را برطرف میکند.
انتهای پیام/