راهاندازی کارگاهها و کمیتههای تخصصی برای رسیدن به اهداف فرهنگی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجتالاسلام صالح قنادی در کارگاه فرهنگی شیوه های نوین پاسخ گویی به شبهات دینی واحد نور یا حضور استادان گروه معارف اسلامی با توجه به تهاجم فرهنگی علیه اسلام و مبانی دینی گفت: برای رسیدن به اهداف باید کارگاهها و کمیته های تخصصی راهاندازی شود و در حوزه مباحث جوانان و مشاوره در این حوزه، نهاد آمادگی دارد تا با راه اندازی دورهها و کارگاه به سایر مراکز پاسخگویی یاری رساند.
وی با توجه به مسایل و شبهات مطرح شده و شیوه برخورد با آنها گفت: برای رسیدن به اهدافی که در کارگاه فرهنگی مطرح است باید در اتاق فکر مسائل مهم آسیب شناسی و مساله شناسی شود.
مسئول مرکز پاسخ گویی و مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با دسته بندی پرسشها و شبهات در سه حوزه افزود: مسایل مطرح شده را میتوان در حوزههای زیر دسته بندی کرد؛ اول مسائل تقویمی است که با توجه به مناسبت ها و رخدادها از سوی پرسشگران مطرح میشود؛ دوم مسائل ابتلایی گروههای سنی و جنسی مانند جوانان و نوجوانان و یا دختران و پسران است که به اقتضای سن و جنسیت طرح می شود و سوم مسائلی است که به صورت موجی ایجاد می شود؛ در هر سه مورد باید به صورت تخصصی و در هستههای علمی کارهایی انجام شود.
وی گفت: یکی از راهکارهای مهم دشمن در تضعیف مبانی دینی و اعتقادی ایجاد شبهات دینی است که از طریق سایتها و شبکه های ماهوارهها پیگیری میشود، به همین خاطر باید همه ما خود را آماده پاسخگویی به این شبهات کنیم.
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز با توجه به اینکه دهه فجر ، سرآغاز طلوع اسلام، خاستگاه ارزش های اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است، گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی از رشحات اسلام است که خورشید اسلام در او در خشید.
حجت الاسلام حسین ابراهیمیان با توجه به ضرورت برگزاری کارگاههای آموزشی و فرهنگی و پاسخ به شبهات دینی گفت: پاسخ گویی به شبهات می تواند فعالان در این عرصه را یاری دهد و روند رو بهرشد مراکز پاسخگویی، نیازمند برنامهریزی و آموزشهای تخصصی ویژه پاسخگویان است.
ابراهیمیان گفت: مسئولان امر باید نسبت به تامین نیازهای فرهنگی جوانان خصوصا در مسائل دینی و پاسخ گویی به شبهات برنامه ریزی های دقیقی انجام دهند که در این بین دانشگاه ها و مراکز آموزشی می توانند نقش مهمی ایفا کنند.
وی بیان کرد: یکی از رموز پیروزی و بقاء انقلاب اسلامی بومی سازی دانش و علم در کشور است و ما باید آن را درکنار فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی گسترش دهیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به وجودآمدن ادیان و فرقه های جدید بعد از جنگ جهانی دوم را یکی از بزرگترین معضلات بشری عنوان و اظهار کرد: این ادیان و مذاهب دروغین در زمانی بوجود آمده اند که مردم در سردرگمی بسر می بردند و کشور ایران از جمله کشورهایی بوده که توانسته با ارائه راهکارهای فرهنگی نسبت به اداره این معضل اجتماعی موفق باشد.
وی برگزاری کارگاه های آموزشی و فرهنگی و در دسترس بودن منابع لازم و کافی برای افراد جامعه خصوصا قشر جوان را برای تشخیص مسیر صحیح لازم و ضروری دانست.
در ادامه استادان گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هر یک دیدگاهها و شبهات خود را درباره موضوع کارگاه بیان کردند.
انتهای پیام/