نظارت مستمر محسوس و نامحسوس بر رستورانها در ایام نوروز
علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان مطلب فوق عنوان کرد: فکس گویای 66950099 آماده دریافت گزارشات مردمی، پیشنهادو انتقادات است.
وی با بیان اینکه اکنون 800 واحد دارای مجوز در تهران فعال هستند و 300 تا 400 واحد دیگر هم در دست اقدام است، تصریح کرد: بازرسان ما هر 45 روز یکبار و حداکثر هر 2 ماه یکبار از تمامی واحدها بازدید داشته و مواد غذایی و بهداشتی را بازرسی می کنند. حتی در این زمینه تفاهمنامهای با یکی از شرکتهای فعال در این زمینه داریم که از مواد غذایی نمونهبرداری کرده و سلامت محصول را بررسی می کنند.
میرابراهیمی ادامه داد: این روزها یک زیرپله 10 متری را اجاره کرده و سلف سرویس راه میاندازند که زیرمجموعه اتحادیه ما نیستند. با واحدهای بدون جواز برخورد کرده و این واحدها را به اتحادیههای مربوط برای دریافت پروانه ارجاع میدهیم. صنف چلوکبابیها و چلو خورشها زیرمجموعه اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت و ساندویچ فروشها زیرمجموعه اتحادیه صنف اغذیه فروشان هستند.
وی درباره تعرفههای رستورانهای تهران نیز در ایام نوروز اضافه کرد: هیچ واحدی حق افزایش قیمت را ندارد. رستورانها برای قیمتگذاری غذاهای خود باید فاکتور هزینهای مستند و هزینههای سربار خود را به اتحادیه ارایه دهند که ما هم 20 درصد سود مورد تائید سازمان حمایت را در قیمت نهایی لحاظ میکنیم.
رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس استان تهران تاکید کرد: قیمت غذا در رستورانها متفاوت بوده و به میزان مواد به کار رفته در آن بستگی دارد. چلوکباب برگ معمولی باید شامل 120 گرم گوشت باشد که باز هم قیمت آن بسته به نوع گوشت به کار رفته اعم از گوسفندی و گوساله و نوع برنج پخت شده متفاوت است.
انتهای پیام/