![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به منظور ترویج سبک زندگی سالم و آشنایی با غذاهای مناسب، جشنواره ویژهای با عنوان «جشنواره غذاهای سنتی و ایرانی» با حضور پرشور دانشجویان، استادان و کارکنان در آموزشکده سما واحد کرج برگزار شد.
این جشنواره که با ایجاد شور و نشاط در بین شرکت کنندگان همراه بود، بعد از داوری از سوی کارشناسان، زهرا عاروان نفر اول، راحله شهبازی نفر دوم و زهرا سبزی نفر سوم به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند و جوایز نفیسی نیز دریافت کردند.
در پایان جشنواره به رسم یادبود هدیهای از سوی دفتر فرهنگ اسلامی آموزشکده سما واحد کرج به همه شرکتکنندگان اهدا شد.
انتهای پیام/