۰۸/ اسفند /۱۴۰۳
16:17 09 / 12 /1395

نکات مهم در خرید آجیل و شیرینی عید

کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شیرینی، آجیل و خوراکی‌‎های مصرفی خود را از مراکز فروش مجاز خریداری کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، لیلا مهراندیش با اشاره به ضرورت تغذیه سالم در ایام نوروز افزود: به افراد توصیه می‌شود در خرید شیرینی به بسته‎بندی آن توجه و شیرینی‏‌های تر را حتما در یخچال نگهداری کنند.


وی اظهار کرد: بسته‎بندی‎های شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد؛ همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و حتی آرم مخصوص آن قنادی روی بسته‌‏بندی درج شده باشد.هم‌چنین به افراد توصیه می‌شود از خرید شیرینی از دستفروش‎‌ها به شدت خودداری کنند.


مهراندیش تصریح کرد: آجیل‌هایی که کرم‎زده یا نم و رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمه‌‏هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته‏‌هایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونه‌های آجیل‏‌های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی است.


کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: با وجود اینکه مصرف آجیل‎های بسته‏‎بندی شده و دارای همه علائم تضمین‎کننده سلامت کالا مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است؛ اما خرید این نوع آجیل، همه ملاک‎های یک خرید مناسب را داراست.


مهراندیش خاطرنشان کرد: مردم باید از تهیه انواع آجیل از دست‌فروش‌‎ها و یا اتومبیل‌‎هایی که داخل آن به عرضه انواع آجیل می‏‌پردازند، خودداری کنند و آجیل‌‎ها را از محل‎‌های مشخص، مراکز آجیل‌‏فروشی ثابت و دارای مجوز آجیل‎‌فروشی و یا قنادی‌‎های دارای مجوز تهیه کنند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

انتهای پیام/

ارسال نظر