نکات مهم در خرید آجیل و شیرینی عید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، لیلا مهراندیش با اشاره به ضرورت تغذیه سالم در ایام نوروز افزود: به افراد توصیه میشود در خرید شیرینی به بستهبندی آن توجه و شیرینیهای تر را حتما در یخچال نگهداری کنند.
وی اظهار کرد: بستهبندیهای شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد؛ همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و حتی آرم مخصوص آن قنادی روی بستهبندی درج شده باشد.همچنین به افراد توصیه میشود از خرید شیرینی از دستفروشها به شدت خودداری کنند.
مهراندیش تصریح کرد: آجیلهایی که کرمزده یا نم و رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمههایی که به دست رنگ پس بدهند یا پستههایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونههای آجیلهای رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی است.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: با وجود اینکه مصرف آجیلهای بستهبندی شده و دارای همه علائم تضمینکننده سلامت کالا مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است؛ اما خرید این نوع آجیل، همه ملاکهای یک خرید مناسب را داراست.
مهراندیش خاطرنشان کرد: مردم باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشها و یا اتومبیلهایی که داخل آن به عرضه انواع آجیل میپردازند، خودداری کنند و آجیلها را از محلهای مشخص، مراکز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی و یا قنادیهای دارای مجوز تهیه کنند.
انتهای پیام/