دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 بهمن 1395 - 08:48
یک متخصص کودکان عنوان کرد:

شیر آغوز، اولین واکسن نوزاد در برابر بیماری‌های عفونی است

یک متخصص کودکان با تاکید بر مصرف شیر آغوز (شیر اولیه مادر پس از زایمان) در نوزادان، عنوان کرد: مصرف این مایع حیات موجب مصونیت فرد از بسیاری از بیماری‌ها در دوران کودکی و بزرگسالی است.
کد خبر : 158601

دکتر ناصر کلانتری، متخصص کودکان در گفت‌و‌گو با خبرگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره فواید شیر آغوز ( شیر اولیه مادر پس از زایمان)، گفت: مصرف شیر آغوز از چند جنبه برای نوزادان بسیار حائز است. از مهم‌ترین فایده مصرف این شیر می‌توان به مصونیت نوزاد از ابتلا به عفونت‌ها نام برد.


وی افزود: زمانی‌که نوزاد نارس (با وزن بسیار کم) متولد می‌شود، در معرض خطر ابتلا به NEC (التهاب روده) قرار می‌گیرد که نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد اگر چند قطره شیر آغوز به این نوزاد داده شود علاوه کاهش این احتمال تا ۹۰ درصد می‌توان از مرگ نوزاد پیشگیری کرد.


این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به عقیده برخی افراد مبنی براینکه شیر آغوز به دلیل چرکی بودن دارای رنگ زرد است به همین دلیل نباید نوزاد از آن مصرف کند، یادآور شد: رنگ زرد چرکی شیر آغوز به دلیل دارا بودن بتاکارتن است که می‌تواند تمام بافت پوششی دستگاه گوارشی و تنفسی را ترمیم کند علاوه بر این این شیر دارای مقدار فراوانی ویتامین A است بنابراین نباید به دلایل غیر علمی نوزاد را از مصرف این مایع حیاتی محروم کرد.


کلانتری با بیان اینکه شیر آغوز دارای مقدار بالایی کلسترول است، عنوان کرد: مصرف این شیر نه تنها موجی افزایش چربی خون نمی‌شود بلکه سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهد .


وی خاطرنشان کرد: مصرف شیر آغوز احتمال ابتلا به چربی خون و کلسترول را در بزرگسالی کاهش می‌دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب