دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 ارديبهشت 1394 - 12:19
وزیر آموزش و پرورش:

مجوز استخدام ۵ هزار نیروی انسانی بالای لیسانس به زودی ابلاغ می‌شود/ فرزندان فرهنگیان در اولویت استخدام

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: مجوز استخدام ۵ هزار نیروی انسانی بالای لیسانس صادر شده و به زودی ابلاغ می‌شود.
کد خبر : 15679

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، علی اصغر فانی از صدور مجوز استخدام 5 هزار نیروی انسانی بالای لیسانس خبر داد و اظهار کرد: نیروی انسانی در آموزش و پرورش ساماندهی و بهسازی می‌شود.


وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه «در این استخدامها اولویت با فرزندان فرهنگیان است»، افزود: افرادی که در آموزش و پرورش استخدام می شوند به مدت یک سال در دانشگاه فرهنگیان آموزش می‌بینند و برای آنها گواهینامه معلمی صادر می‌شود.


فانی ضمن انتقاد از عدم توازن استخدام‌ها در مناطق محروم و برخوردار تصریح کرد: برای استخدام نیروی انسانی متناسب با نیاز خود اقدام می‌کنیم و این استخدام‌ها بر مبنای رشته، جنسیت و جغرافیا صورت خواهد گرفت.


وی با بیان اینکه در استخدام‌های گذشته هیچ تفکر و تدبیری حاکم نبوده است، اذعان داشت: استخدام‌ها در گذشته بدون فکر، برنامه‌ریزی، تدبیر و تعقل صورت گرفته و ما را با مشکل مواجه کرده است.








افرادی که در آموزش و پرورش استخدام می شوند به مدت یک سال در دانشگاه فرهنگیان آموزش می‌بینند و برای آنها گواهینامه معلمی صادر می‌شود.

فانی با بیان اینکه «میانگین فعالیت معلمان در نقاط محروم کمتر از 2 سال است» افزود: متاسفانه در برخی مناطق تعدد نیرو داریم و در مناطقی نیز با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم.


وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مشکلات موجود در آموزش و پرورش را نمی شود یک شبه و یک ساله حل کرد، راه حل آموزش و پرورش زمان بر است و در یک بازه زمانی 5 ساله حل خواهد شد.


وی اعلام کرد: نظام رتبه بندی معلمان هم در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته و سطح امتیازات نیز به 1300 افزایش یافته است. در این رتبه بندی ، افزایش شایستگی و مهارتهای معلمان نیز مورد تاکید بوده است.


وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تا خرداد 92 به عنوان یک معلم در کلاس درس حاضر می‌شدم، افزود: با مسائل و مشکلات مختلف موجود در آموزش و پرورش آشنا هستم.


وی با اشاره به ضرورت اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اظهار کرد: این طرح از سال 82 در آموزش و پرورش کلید خورد و در سال 91 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.


وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این سند یک سند بالادستی و راهنمای عملی برای آموزش و پرورش است.


فانی با بیان اینکه «در سند تحول بنیادین تربیت دانش آموزان ، به استناد فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی در قالب 6 ساحت مورد توجه قرار گرفته است »گفت: ساحت اول در قالب تربیت علمی و فناورانه است و ساحت دوم نیز شامل تربیت دینی و اخلاقی می شود.


وی افزود: دانش آموزان باید به مسائل علمی و آموزشی توجه داشته باشند اما آنچه که به تربیت همه جانبه کمک می‌کند، تربیت اخلاقی است و بنا به فرمایشات رئیس جمهور یکی از خلاء هایی که در جامعه احساس می شود خلاء اخلاقی است.


وزیر آموزش و پرورش ساحت سوم را در قالب تربیت بدنی عنوان کرد و اذعان داشت: باید به رشد سلامت دانش‌آموزان در مدرسه توجه جدی کرد، قرار نیست تحصیل تک ساحتی باشد.


وی تربیت اجتماعی، سیاسی، تربیت اقتصادی و ساحت هنری و زیباشناختی را از دیگر ساحت های مورد توجه در سند تحول بنیادین عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان باید احساس و حس زیبایی شناختی داشته باشند و بتوانند در آینده به اقتصاد کشور کمک کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب