دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

فریضه امر به معروف و نهی از منکر هدایت‌گر بشر است

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کتاب‌های استاد مطهری مرجع خوبی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر می‌ تواند بشریت را هدایت کند.
کد خبر : 154720

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهدی فیض در ششمین مجمع دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرایی کشور که در سالن کوثر اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهارکرد: فلسفه تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی ترویج امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و بین همکاران است؛ بنابراین آمرین به معروف و ناهیان از منکر ابتدا باید از همکاران خود شروع کنند.


فیض با تاکید بر اینکه انجام امر به معروف و نهی از منکر تنها وظیفه اعضای شورا نیست بلکه همه افراد موظفند به این فریضه الهی بپردازند، تصریح کرد: اگر بتوانیم در محل کار نسبت به این فریضه حساسیت ایجاد کنیم این حساسیت به جامعه منتقل خواهد شد و رسالت شورای امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌گیرد.


وی با اشاره به اندیشه‌های استاد مطهری درخصوص امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: کتاب‌های استاد مطهری مرجع خوبی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر است و این شورا می‌تواند با برگزاری مسابقه کتاب خوانی از کتاب‌های مذکور قدم‌های عملی در انجام این فریضه الهی بردارد.


معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: انجام امر به معروف و نهی از منکر به صورت آنی و فوری امکان پذیر نیست بلکه زمان بر است و گاهی اوقات برای جلوگیری از یک منکر 2 تا 3 سال باید تلاش کرد.


فیض با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر اجباری نیست، گفت: انجام امر به معروف و نهی از منکر در هر موضوعی نیاز به فراهم کردن زمینه و ساختار مورد نیاز دارد که پس از ایجاد ساختار و رفع موانع این فریضه عملی خواهد شد.


وی حرکت ایجابی برای تقویت معروف، حرکت سلبی برای تقویت معروف، حرکت ایجابی برای جلوگیری از منکر و حرکت سلبی برای جلوگیری از منکر را چهار فعالیت لازم برای تحقق امر به معروف و نهی از منکر دانست.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب