مسابقات دانشآموزی نور باید در تقویم آموزشی مدارس قرار گیرد
هدی ظاهرزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا اظهار کرد: معمولا مسابقات دانشآموزی فقط در بعضی از شهرهای بزرگ برگزار میشود و شهرهای کوچک و حتی روستاها امکان شرکت در مسابقات سراسری کشوری را ندارند اما مسابقه دانش آموزی نور توانست دانشآموزان سراسر کشور را به ساخت یک فیلم علمی کوتاه و جذاب تشویق کند.
وی گفت: با شرایط شرکت در مسابقه دانشآموزی نور این امکان فراهم شد که حتی دانشآموزانی که در روستاها حضور داشتند، از طریق پست الکترونیکی موفق به ارسال آثار خود به دبیرخانه مسابقه شدند و بدون هیچ مشکلی در مسابقه حضور یافتند.
دبیر اجرایی مسابقه دانش آموزی نور همچنین در مورد استقبال دانش آموزان برای شرکت در چنین مسابقه علمی، بیان کرد: به دلیل اینکه موضوع مسابقه نو و خلاقانه بود، تمام کسانی که در جریان برگزاری مسابقه مشارکت داشتند به ویژه رابطین پژوهشسراها، معلمان فیزیک و دبیران مراکز آموزشی سعی کردند دانشآموزان را مطلع و راهنمایی کنند.
ظاهرزاده در ادامه تاکید کرد: این مهم موجب شد تا حضور دانش آموزان از تمام کشور را در مسابقه شاهد باشیم و این برای چنین رویدادی در نخستین دوره برگزاری مطلوب بوده است.
وی افزود: برای شروع کاری نو و خلاقانه در سطح جامعه، برگزاری این مسابقات در سطح دانشآموزی و تعمیم آن بسیار خوب است. لازمه این مهم توجه به مواردی است که موجب تشویق مجموعه شرکتکنندگان و هدایتکنندگان آنها از طرف مراکز متبوع آموزشی خود میشود.
گفتنی است جوایز این دوره از مسابقه دانشآموزی نور، اهدای 100 سکه بهار آزادی برای 100 اثر برگزیده، نمایش آثار منتخب در برنامه تلویزیونی هفتگی این مسابقه و اهدای جوایز و تجهیزات علمی و آزمایشگاهی به مدارس و پژوهشسراهای با مشارکت بیشتر است.
انتهای پیام/