دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 دی 1395 - 13:29

فلفل تند قرمز موجب افزایش طول عمر می‌شود

محققان دانشکده پزشکی لارنر در دانشگاه ورمونت آمریکا دریافتند مصرف فلفل تند قرمز با کاهش ۱۳ درصدی در مرگ و میر کلی، به ویژه در مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی همراه است.
کد خبر : 151933

به گزارش رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا از مهر، قرن‌ها این تصور وجود داشته که فلفل و ادویه جات تند، در درمان بیماری‌ها سودمند است اما تنها یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ در چین منتشر شده که ارتباط بین مصرف فلفل قرمز با مرگ و میر را مورد بررسی قرار داده است. این مطالعه جدید، یافته‌های مطالعه قبلی را تایید می‌کند.


با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده مطالعه بهداشت ملی و بررسی تغذیه، از بیش از ۱۶ هزار آمریکایی که برای ۲۳ سال تحت پیگیری بودند، دانشجوی پزشکی مصطفی چوپان و استاد پزشکی بنیامین لیتنبرگ، ویژگی‌های شرکت کنندگان را در مورد مصرف فلفل قرمز تند بررسی کردند.


آنها داده‌ها را مورد بررسی قرار دادند و تعداد مرگ و میر را مشاهده و سپس علل خاص مرگ را ارزیابی کردند.


آنها دریافتند که فلفل قرمز تند برای سلامت مفید است و این واقعیت است که کپسایسین (جزو اصلی در فلفل تند) در مکانیزم سلولی و مولکولی نقش دارد که از چاقی جلوگیری کرده و جریان خون کرونر را تنظیم می‌کند. همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که به طور غیرمستقیم با اصلاح باکتری روده، میزبان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


این مطالعه بر یافته‌های قبلی می‌افزاید که مصرف فلفل قرمز تند یا حتی مواد غذایی تند، می‌تواند جز توصیه‌های غذایی قرار گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب