دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ابداع نوشیدنی گیاهی با شیرین‌کنندگی طبیعی از سوی دانشجوی واحد سبزوار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار از ابداع نوشیدنی گیاهی با شیرین‌کنندگی طبیعی از سوی دانشجوی پژوهشگر این واحد خبر داد.
کد خبر : 151025

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امیرحسین الهامی‌راد گفت: «مرجان ملاحسینی از دانشجویان مقطع دکتری علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار موفق شد ابداع خود با عنوان نوشیدنی گیاهی با شیرین‌کنندگی طبیعی استویا را در اداره‌ی ثبت اختراعات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به‌ثبت برساند.»


وی با توجه به نمایش اختراع دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افزود: «در این نمایشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی باتفاق معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در غرفه‌ی اختراعات واحد سبزوار، از نزدیک در جریان جزئیات پژوهش انجام‌شده و ابداع دانشجوی واحد سبزوار قرار گرفتند.»


معاون پژوهش و فناوری واحد سبزوار با توجه به روش ساخت نوشیدنی گیاهی با شیرین‌کنندگی طبیعی استویا گفت: «این نوشیدنی از گیاهان دارویی چای تُرش، گل گاوزبان ایرانی، سنبل‌الطیب و پودر شیرین‌کننده‌ طبیعی گیاه استویا که دارای خواص فراسودمند گیاهان دارویی است ساخته شده است.»


الهامی‌راد با توجه به اهداف پژوهش‌انجام‌شده و تولید نوشیدنی گیاهی با شیرین‌کنندگی طبیعی استویا اظهار کرد: «با توجه به مضرات شناخته‌‌شده‌ شکر و با توجه به پژوهش‌های انجام‌شده از سوی دانشجوی واحد سبزوار، استفاده از این نوشیدنی برای عموم و به‌ویژه بیماران دیابتی بی‌ضرر خواهد بود.»


وی با بیان اینکه از این نوشیدنی می‌توان هم به‌صورت سنتی و هم در مقیاس تولید صنعتی بهره‌برداری کرد افزود: «هر کدام از گیاهان و مواد تشکیل‌دهنده‌ این نوشیدنی با توجه به اثرگذاری، طعم و مزه متناسب با ذائقه‌ عموم، به این نوشیدنی گیاهی افزوده شده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته