کنسروها فاقد مواد نگهدارنده هستند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی افزود: اینکه در برخی رسانهها از منابع نامشخص و نامعتبر بیان میشود که در کنسروها از مواد نگهدارنده به نام «ادتا» استفاده میشود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن میکند، اشتباه و غیر کارشناسی است.
وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار میگیرد در اثر فرایندهای حرارتی پخته، استریل و تمام میکروارگانیسمهای آن نابود میشود و با توجه به اینکه بسته بندی کنسرو به گونهای است که امکان نفوذ مجدد میکروب در ماده غذایی را به صفر میرساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.
محمدی تاکید کرد: تمامی کنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت مسئول فنی تولید و عرضه میشوند و فرمولاسیون آنها در زمان أخذ پروانه بررسی و مورد تایید قرار میگیرد.
وی یادآور شد: با قاطعیت اعلام میشود که کنسروها فاقد هر گونه نگهدارنده هستند.
انتهای پیام/